A galaxis őrzői is szerepelni fognak a Thor: Love and Thunderben

2020. március 10. - Marvel Magyarország

Ki lepődött meg ezen?

thor-guardians-crossover.jpg

A Bosszúállók: Végjátékban számos történetszál lezárult, rengetegnek azonban csak most ágyaztak meg az alkotók. Az utóbbiak közé sorolandó, amikor a film utolsó pillanataiban Thor Valkűrre hagyta Új Asgard irányítását, ő maga pedig Űrlordék mellé csapódott. A Marvel Moziverzum átfogó narratíváját ismerve mindenki azonnal biztosra vette, hogy akár A galaxis őrzői vol. 3-ban, akár a Thor: Love and Thunderben láthatjuk majd ezt az összeállítást, és most az egyik szereplőnek hála valóban megerősítést kapott a feltételezés.

„Izgatottan várom, hogy mit tartogat James Gunn barátom a következő felvonásra. Elvállalta a The Suicide Squadot, vagyis ennek még csak most fog nekilátni. Ugyanez igaz a Thorra is, ami a rendező elmondása szerint A galaxis őrzőit is magában foglalja majd” – erősítette meg a Groot eredeti hangjaként megszólaló Vin Diesel, aki éppen legújabb szuperhősfilmjét, a Valiant Comics karakterén alapuló Bloodshotot népszerűsíti. „Szerintem nagyon érdekes lesz, de mivel senki sem tudja, talán ezt nem szabadott volna elárulnom.”

A galaxis őrzői harmadik része eddig sok nehézségen ment át, hiszen a forgatókönyv megírása után a Disney kirúgta James Gunnt, és habár később visszavették, de az eredetileg idén májusra tervezett film még nem kapott premierdátumot, a rendező pedig a The Suicide Squad elkészítésével van elfoglalva. Ez némiképp megkavarhatta a terveket, elvégre Thor következő kalandja 2021 novemberében, az Őrzők visszatérése előtt kerül bemutatásra, amiből az következik, hogy nem a mennydörgés istene lesz benne A galaxis őrzői vol. 3-ban, hanem Űrlordék köszönnek be a Taika Waititi rendezte Love and Thunderben.

Arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy mekkora és milyen minőségű szerepben láthatjuk majd az Őrzőket, mindazonáltal nagy összegben mernénk fogadni rá, hogy elég hamar el fognak válni Thor és a szedett-vedett társaság útjai. A negyedik Thor-filmben ugyanis Natalie Portman nemhogy visszatér Jane Fosterként a Marvel Moziverzumba, de egyenesen megkapja a mennydörgés istenének erejét is, és mindemellett ott lesz Christian Bale főgonosza, akire szintén bőven érdemes lesz időt szánni.

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8715513090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.03.11. 09:47:28

én nagyon csípném, de sokan nem akarják a keverést.
a két dudást egy csárdában.
főleg GoTG fanok
süti beállítások módosítása