SZUPERHŐS SZEMLE: Elhalaszthatják-e a Fekete Özvegyet a koronavírus miatt?

2020. március 09. - Marvel Magyarország

Íme, a jelenlegi hivatalos álláspont.

black-widow-traier-main.jpg

Miután a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni bemutatóját elhalasztották a koronavírus terjedésére való tekintettel, felmerült a kérdés, hogy vajon további blockbustereknél is hasonlóan fognak-e eljárni a stúdiók. Habár az ázsiai piac kétségkívül nagy szerepet játszik a képregényfilmek bevételében, a Deadline értesülései szerint a Disney ragaszkodik a Fekete Özvegy májusi bemutatójához – ám ha márciusban több sikerre ítélt film is rosszul teljesít majd bevételügyileg, elképzelhető, hogy az a stúdió hozzáállásának változásához vezethet, és a Fekete Özvegy megkapná az Örökkévalók novemberi bemutatójának idejét. Mindenesetre jelenleg nincs veszélyben a Marvel Moziverzum szám szerint 24. felvonása, már csak azért sem, mert az előzetes iparági becslések szerint 90 és 130 millió dollár közötti összeget zsebelhet be az észak-amerikai mozis nyitóhétvégén. Összehasonlításképp, a Pókember – Idegenben 92, a Thor: Ragnarök 122, az Amerika Kapitány: A tél katonája pedig 95 millió dollárt termelt az első hétvégéjén.

enxldfjxyaibhtm.jpg

Habár korábbi pletykák szerint a Marvel bizonytalan időre elhalasztotta a Jeremy Renner által megformált Sólyomszem köré épülő Disney+-sorozatot, egyre több minden arra mutat, hogy az eredeti terveknek megfelelően idén júliusban kezdetét veheti a forgatás. A Pitch (magyarul A legnagyobb dobás) alkotópárosa, Katrina Mathewson és Tanner Bean a múlt héten Twitteren jelentették be, hogy a showrunneri és vezetői írói pozíciókat betöltő Jonathan Igla (Mad Men – Reklámőrültek) oldalán forgatókönyvírókként dolgoznak a szérián, míg a főszerepet alakító színész a saját Instagram történetében utalt rá, hogy kezdetét vette a készülődés. Remélhetőleg hamarosan arra is fény derül, ki lesz a Marvel Moziverzum Kate Bishopja, akit Clint Barton az új Sólyomszemnek fog kiképezni az évad során.

jeremy-renner-hawkeye-tease.jpg

A Marvel Moziverzum egyik legnépszerűbb karakterét, a Draxet alakító Dave Bautista a Collidernek adott interjújában elmondta, miszerint James Gunn még korábban előállt egy lehetséges Drax és Mantis szólófilm ötletével. „Őszintén szólva, amit szívesen megcsinálnék – és ez nem az én ötletem, James Gunn találta ki – az egy Drax/Mantis-film. Lenne hozzá kedvem, mert annyira szórakoztató lenne.” A galaxis őrzői-franchise atyja Twitteren maga erősítette meg a színész szavait: „Igaz. De ezt sosem zártuk ki. Még mindig úgy gondolom, hogy csodálatos lenne.” Persze nem túl valószínű, hogy a Marvel stúdió átfogó narratívájába valaha is beleillene Mantis és Drax közös kalandja, azonban sosem lehet tudni, milyen lehetséges spinoffoknak fog megágyazni A galaxis őrzői még leforgatásra váró harmadik része.

drax-mantis-spinoff.jpg

Kevin Feige a legutóbbi San Diego Comic-Conon lengette be, hogy terveznek az új Fantasztikus Négyessel, de egyelőre semmilyen konkrétummal nem szolgált ezzel kapcsolatban, ahogyan az sem dőlt el, ki játssza majd Reed Richards és Sue Storm párosát a Marvel Moziverzumban. A rajongók álomszereposztása az elmúlt időszakban a Hang nélkül-filmek mögött álló John Krasinski és Emily Blunt, akik a fantasztikusékhoz hasonlóan nem csupán a magánéletben, de szakmailag is rendkívül hatékony párt alkotnak, és szerencsére egyikük sem zárkózik el az ötlettől. „Erre szívesen vállalkoznék” – nyilatkozta Krasinski. „Mindenképp csodálatos lenne részt venni a Marvel világában, de az, hogy kifejezetten engem szeretnének látni egy ilyen szintű szerepben, egyszerűen csodálatos. Őszintén szólva, még nem kerestek meg ezzel kapcsolatban, szóval legalább annyira várom Kevin hívását, mint amennyire ti.” Érdekesség, hogy anno majdnem Krasinski lett a Marvel Moziverzum Amerika Kapitánya, míg Blunt Fekete Özvegy és Peggy Carter szerepeire is a befutók között volt.

john-krasinski-emily-blunt.jpg

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4215511468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása