A Loki forgatási fotóin egészen közelről láthatjuk a főbb szereplőket, a női Lokit is beleértve

2020. március 05. - Marvel Magyarország

Izgalmas lesifotók érkeztek a Marvel-sorozat munkálatairól.

1583340434_tmp_loki-disney-plus-series-introduce-female-loki.jpg

Továbbra sem tudni valami sokat a Tom Hiddleston közkedvelt karakterét felvonultató szériáról, természetesen azon kívül, hogy hatrészes felosztásban, a negyedik fázis részeként fog érkezni a Disney+-ra. Mivel már elindult a forgatás, mindössze idő kérdése volt, hogy valaki lencsevégre kapja a munkálatokat, amire most valóban sor került: a lesifotókon a címszereplő mellett Sophia Di Martino és Owen Wilson karaktereire is vethetünk egy pillantást.

A forgatásról érkezett képeken látható, amint a Tom Hiddleston által alakított csínytevés istene egy csapat páncélos ügynököt vezet az esőcsináló alatt, és egy tüzetesebb átfutás után azt sem nehéz megállapítani, hogy a Time Variance Authority színeiben. A februárban debütált Marvel Disney+ kedvcsináló óta köztudott, hogy a sorozatban benne lesz a képregényekben az idővonalat figyelő és az arra veszélyes egyedek kiirtására szakosodott szervezet, a kérdés csupán az, hogy a kezdetben fogva tartott Loki végül mivel férkőzik a bizalmukba.

Ami talán ennél is érdekesebb, hogy a kék esőkabát alatt a széria egyik főbb szerepére szerződtetett Owen Wilson bújik meg, aki számtalan vígjátékszerepe mellett a Wes Andersonnal való kollaborációiból lehet ismerős. A rábízott Marvel-karakterről egyelőre nincs konkrét információ, ám jelentések szerint nyomós indokkal leplezik a szerelését a nyilvánosság előtt. Végül, de nem utolsó sorban Sophia Di Martino angol színésznő is jelen volt a forgatáson, aki a széria címszereplőjének női inkarnációját fogja alakítani – a képregényekben ugyanis többször előfordult, hogy Loki női alakot vett fel.

Ha minden igaz, a Marvel-sorozatban azt kísérhetjük majd figyelemmel, hogy a főhős miképp befolyásolja az emberiség történelmének fontos eseményeit, és a fentebb említettek mellett nemrég Gugu Mbatha-Raw is csatlakozott a szereplőgárdához. A Loki valamikor 2021 tavaszán debütál a Disney+ kínálatában.

(forrás: MCU Exchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4115503800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2020.03.05. 11:47:10

Azok közül a "popkultúrhír" siteok közül amik az RSS-emben vannak (van vagy 10) ti vagytok az elsők, akiknek sikerült ehhez képregényes illusztrációnak megtalálni Loki egyik tényleges női alakját! GRATULA!

A többi ha csinált ilyet JMS "Lady!Loki"-ját használta... amikoris Sif testében flangált egy ideig, és rendszeresen kikérte magának, hogy nem nő hanem férfi.
süti beállítások módosítása