Gugu Mbatha-Raw kiemelt szerepben csatlakozott a Loki szereplőgárdájához

2020. február 12. - Marvel Magyarország

Lassan megismerjük a főbb szereplők névsorát.

gugu.jpg

A Falcon and the Winter Soldier és WandaVision szériákkal ellentétben a Lokira koncentráló Marvel-sorozat forgatása csak nemrég vette kezdetét, ami azért is érte meglepetésként a rajongókat, mert a címszerepet játszó Tom Hiddlestont leszámítva a színészgárda egyetlen tagját sem erősítette meg hivatalosan a stúdió. Azonban most már négyre rúg a főbb szereplők száma, ugyanis Sophia Di Martino és Owen Wilson után Gugu Mbatha-Raw is csatlakozott a sorozathoz.

A Deadline írta meg, hogy a színésznő hangsúlyos szerepet fog betölteni a Disney+-ra készülő szériában, de a karaktere pontos kilétét egyelőre rejtély övezi. Találgatások szerint ő játszhatja Mister Alternity női megfelelőjét, aki az idővonalat figyelő és az arra veszélyes egyedek kiirtására szakosodott Time Variance Authority vezetője a képregényekben, egy olyan szervezeté, ami a korábban debütált mozgóképes ízelítő alapján a Lokiban debütál majd.

Mbatha-Raw egyébként nem számít idegennek a Disney-nél, hiszen közreműködött az Időcsavar és az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg filmekben is, valamint további kreditjei között megtalálható a Black Mirror egyik legjobbjaként számon tartott epizódja, a San Junipero, amely két Emmy-díjat is bezsebelt.

A hatrészesre tervezett Marvel-sorozatban Owen Wilson mellett benne lesz az Into the Badlandsből és a Yesterday-ből ismert színésznő, Sophia Di Martino is, aki a produkcióhoz közel álló forrás szerint a széria címszereplőjének női inkarnációját fogja alakítani – a képregényekben ugyanis többször előfordult, hogy a csínytevés istene női alakot vett fel. A széria showrunnere a Rick és Morty egyik írója, Michael Waldron, és a korábbi hírek szerint azt fogja nyomon követni, hogyan befolyásolta Loki az emberiség történelmének fontos eseményeit.

A Loki valamikor 2021 tavaszán debütál a Disney+ kínálatában.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6815470660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása