Megvan, mikor mutatják be a következő Sony/Marvel-filmet, ami Póknő karakterére koncentrálhat

2020. február 11. - Marvel Magyarország

A Sony teljes gőzzel építi tovább saját képregényfilmes univerzumát.

jessica-drew.jpg

Már javában zajlanak az újabb Pókember-ellenfélről szóló különálló film, a Morbius előkészületei, amit a felettébb nagy sikernek örvendő Venom folytatása követ majd a sorban. Ugyanakkor a Sony nem csak antihősökkel akarja benépesíteni saját képregényfilmes univerzumát: Peter Parkerrel együtt körülbelül 900 karaktert szereztek meg annak idején a Marveltől, köztük számos női szuperhőst, akiknek az aktuális trendeket meglovagolva nagy teret akarnak szentelni a jövőben.

Fekete Macska és Silver Sable mellett nemrég bejelentettek egy új filmet, ezúttal a kevésbé ismert képregénykarakter, Madame Necc főszereplésével, a legfrissebb értesülések szerint pedig egy Póknőre koncentráló alkotás is tervben van a stúdiónál. Jessica Drew, a későbbi Póknő kislányként ismeretlen betegségben szenvedett, akit antropológus apja egy pókok véréből készített szérummal próbált megmenteni. A pók DNS nemcsak hogy sikeresen meggyógyította a sugárfertőzésből, de emberfeletti erőt és bio-elektromos képességet is adott neki, amellyel Jessica apró, de bénító energiacsapásokat tud kibocsátani magából.

A fenti híresztelés rögtön azután röppent fel, hogy a stúdió bejelentette egy jelenleg cím nélküli Pókember-spinoff érkezését 2021. október 8-ra, egy évvel a Venom 2. és hónapokkal a Tom Holland főszereplésével készülő Pókember harmadik része után. Hivatalos megerősítésig persze nem egyértelmű, hogy ez a bemutatódátum valóban a Póknő-filmé lenne, kifejezetten a Sony tervezett Pókember-spinoffjait elnézve.

Az viszont annál inkább biztos, hogy a Sonynak Pókember-vonalon nagy tervei vannak a jövőben, amit még érdekesebbé tesz, hogy a Morbius előzetese szerint ezek a filmek igenis részei lesznek a Marvel Moziverzumnak, még akkor is, ha ez csupán a Tom Holland-féle Pókember-filmekkel való közösködést fogja jelenteni a gyakorlatban. Michael Keaton felbukkanását sokan egy a Baljós Hatos tagjaira összpontosító film előszelének tekintették, amit a stúdió már A csodálatos Pókember-széria elkaszálása előtt szeretett volna összehozni – akár ezt is rejtheti az imént bejelentett időpont, de persze mindez csak spekuláció.

(forrás: Comic Book Resources)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3615470116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása