A Rick és Morty és a Loki írója dolgozik a Doctor Strange folytatásának forgatókönyvén

2020. február 08. - Marvel Magyarország

A rendezőcsere után új forgatókönyvíró a fedélzeten.

doctor-strange-michael-waldron.jpg

Miután néhány hete a 2016-os első részt rendező Scott Derrickson kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva otthagyta a Doctor Strange folytatását, a napokban felröppent hírek szerint a stúdió Sam Raimit, a Tobey Maguire-féle Pókember-trilógia és megannyi kultikus horrorfilm direktorát nézhette ki a megüresedett pozícióra. A rendezői széket követően most az írószobában is változás történt, ami talán azt sejteti, hogy az új rendező elképzeléseihez igazodva dolgozzák át a folytatásfilm forgatókönyvét.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Waldron, aki a Rick és Morty mellett Dan Harmon másik híres sorozatán, a Community-n is dolgozott, ráadásul a Loki főszereplésével a Disney+-ra készülő minisorozat showrunnere, fogja újraírni a Doctor Strange in the Multiverse of Madness forgatókönyvét. A sci-fi elemeket bőséggel tartalmazó Rick és Morty után valószínűleg a párhuzamos világokra építő történetszálba sem törik majd bele a bicskája.

A két Disney+-os sorozathoz, a WandaVisionhöz és a Lokihoz is kapcsolódó Multiverse of Madness köztudottan kiemelt fontosságú projekt a stúdió számára, ezért Waldron megbízása egy ilyen feladattal minden kétséget kizáróan azt jelenti, hogy a felsőbb vezetés elégedett a Tom Hiddleston sorozatán végzett munkájával, ami egyébként még a Doctor Strange második része előtt bemutatásra kerül valamikor 2021 tavaszán. Az természetesen nem egyértelmű, hogy miért alakítják át a forgatókönyvet, de a feltételezések szerint közelebb akarják hozni az új direktor elképzeléseihez. 

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness a Marvel Moziverzum negyedik fázisa során, a tervek szerint 2021. május 7-én debütál.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7715464584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása