BREAKING: A Pókember-trilógia direktora vezényelheti a Doctor Strange folytatását

2020. február 06. - Marvel Magyarország

A stúdió láthatóan megtalálta Scott Derrickson helyettesét.

doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-sam-raimi.jpg

A szereplők mellett az elmúlt hetekben rendezőt is keresett a Doctor Strange folytatásához a Marvel, miután az első rész direktora, Scott Derrickson alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva nemrég otthagyta a filmet. A stúdió számára a két Disney+-os sorozathoz, a WandaVisionhöz és a Lokihoz is kapcsolódó Multiverse of Madness kiemelt fontosságú projekt, ezért igyekeztek elég gyorsan találni valakit Derrickson helyére ahhoz, hogy a film időben elkészüljön.

A legfrissebb jelentések szerint ez sikerült is, ugyanis az eredeti Pókember-trilógiával a modern szuperhősfilmek egyik atyjának tekintett Sam Raimi hamarosan megegyezhet a stúdióval a folytatásfilm rendezése kapcsán. Bár a direktor az elmúlt évtizedben főként produceri feladatokat látott el, és mindössze két nagyjátékfilmet vezényelt, kézenfekvő választásnak tűnik a horrorelemekkel operáló Multiverse of Madness élére. A szuperhős-blockbusterekben való jártassága mellett Raimi olyan kult horrorfilmjeiről híres, mint a Gonosz halott-sorozat, a Darkman vagy éppen a Pokolba taszítva, hasonlóan a projektből kihátráló Derricksonhoz, aki szintén több horrort is készített korábban.

Mióta az eredeti rendező bejelentette, hogy távozik a folytatás éléről, több izgalmas pletyka kering a projekt körül, például Jericho Drumm, azaz Voodoo Testvér feltűnésével kapcsolatban. Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Doctor Strange második részében a Benedict Cumberbatch megformálta főhős mellett benne lesz az Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkány, és az újabb hírek alapján úgy néz ki, hogy míg Benedict Wong és Chiwetel Ejiofor is visszatérnek az első rész után Wong és Karl Mordo szerepeiben, a Christine Palmert megformáló Rachel McAdams várhatóan mégsem szerepel majd a folytatásban.

A filmet a jelenlegi tervek szerint 2021. május 7-én mutatják be.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2515461190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása