Owen Wilson csatlakozhat Tom Hiddleston mellé a Loki szereplőgárdájához?

2020. február 01. - Marvel Magyarország

Izgalmas névvel bővülhet a széria szereposztása.

loki-tom-hiddleston-owen-wilson.jpg

Az Amerika Kapitány-filmek karaktereire fókuszáló Falcon and the Winter Soldier és az eredetileg 2021 tavaszára ígért WandaVision még idén debütál a Disney+ kínálatában, nemsokára pedig a Tom Hiddleston főszereplésével készülő Marvel-sorozat is forogni kezd, amelyben a legfrissebb jelentések szerint egy leginkább a vígjáték-szerepeiről ismert színész is szerepelni fog.

A ComicBook.com azt írja, Owen Wilson kiemelt szerepben csatlakozhat a streamingszolgáltatóra érkező Loki-sorozathoz, aki ugyan Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró, a közönség mégis inkább szerepeiről, elsősorban olyan vígjátékokból ismerheti, mint az Új csapás, az Ünneprontók ünnepe vagy az Én, a nő és plusz egy fő, nem beszélve többek között a Tenenbaum, a háziátok, az Édes vízi élet vagy az Utazás Darjeelingbe című Wes Anderson-filmekről. A Marvel egyelőre nem fedte fel, hogy pontosan milyen szerepet szánnak a színésznek, azonban több forrás is megerősítette annak jelentőségét.

A hatrészesre tervezett Marvel-sorozatban benne lesz az Into the Badlandsből és a Yesterday-ből ismert színésznő, Sophia Di Martino is, aki a produkcióhoz közel álló forrás szerint a széria címszereplőjének női inkarnációját fogja alakítani – a képregényekben ugyanis többször előfordult, hogy a csínytevés istene női alakot vett fel. A hatrészesre tervezett széria showrunnere a Rick és Morty egyik írója, Michael Waldron, és a korábbi hírek szerint azt fogja nyomon követni, hogyan befolyásolta Loki az emberiség történelmének fontos eseményeit.

A Loki valamikor 2021 tavaszán debütál a Disney+ kínálatában.

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315449474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása