BREAKING: Elkészül a Marvel Kapitány folytatása, és az is kiderült, mikor játszódik majd

2020. január 23. - Marvel Magyarország

Immár hivatalossá vált Carol Danvers visszatérése.

2019_07_brie-larson-as-carol-danvers-in-captain-marvel-movie_5d31841c38ca9.jpeg

A Marvel Kapitány a Marvel Moziverzum egyik legsikeresebb alkotásának számított (világszinten sikerült átlépnie az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt), ráadásul a Brie Larson megformálta Carol Danversnek a jövőben központi szerepet szánnak a franchise-ban, ami miatt többeket meglepetésként ért, hogy a negyedik fázis felfedésekor nem esett szó a tervezett folytatásfilmről. Mint kiderült, erre meglehetősen egyszerű a magyarázat.

A The Hollywood Reporter írta meg, hogy hivatalosan is előkészítés alatt áll Marvel Kapitány második önálló kalandja, és ugyan nem tudni pontosabbat, de a stúdió egy 2022-ben esedékes bemutatót szeretne megcélozni, amely már az ötödik fázis kezdete lesz. A bevételi adatokat tekintve nem is lehetett kétséges a folytatás, aminél a beszámoló szerint a Disney+-ra készülő WandaVision-sorozat vezető írói feladatait ellátó Megan McDonnell dolgozik a forgatókönyvön. Ez nemcsak azért érdekes, mert a stúdió láthatóan elégedett az író eddigi hozzájárulásával a Marvel Moziverzumhoz, de a WandaVisionben szerepelni fog a Marvel Kapitányban kislányként bemutatkozott Monica Rambeau, aki a képregényekben maga is szuperhőssé vált, és várhatóan szerepet kap a folytatásban is.

Ennél sokkal izgalmasabb, hogy azt is kiderítették, új rendező dolgozik majd a második részen. Anna Boden és Ryan Fleck (Fél Nelson, Nyomás alatt) már biztosan nem térnek vissza a következő filmre, azonban nem elképzelhetetlen, hogy a stúdió a fedélzeten tartja őket egy Disney+-sorozat rendezésével – így egyelőre csak az a biztos, hogy Brie Larson meg fogja ismételni a szerepét Carolként. A második részről még annyit tudni, hogy a kilencvenes évek után nem utazunk vissza ismét a múltba, hanem a jelenben, a Bosszúállók: Végjátékot követően indulhatunk kalandra az intergalaktikus szuperhősnő oldalán.

Jelentések szerint a Marvel Kapitány folytatása legalább olyan hangsúlyos szereppel bírhat a filmes univerzumban, mint egykoron az Amerika Kapitány: A tél katonája, és ezt elsősorban a képregények egyik legizgalmasabb történetszála, a Titkos Invázió adaptálásával érhetné el, amiben kiderül, hogy a skrullok titokban beépültek a Föld lakossága közé, hatalmi vezetők és szuperhősök alakját felvéve. Habár az első film jelentősen megcsavarta az előzetes elvárásainkat, a Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige is elmondta, hogy az emberekhez hasonlóan az alakváltó földönkívüliek között is vannak jók és rosszak, így nincs kizárva az MCU-s skrull-invázió lehetősége.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr715422186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása