Megérkezett az első kép Jared Letóról a Venom világában játszódó Morbius szerepében

2020. január 11. - Marvel Magyarország

Ízelítőt kaptunk a Jared Leto által alakított antihősből.

morbius-spider-man-villain-spin-off-with-jared-leto-to-begin_nvab.jpg

A baljós előjelek ellenére a Sony idén két újabb Pókember-ellenlábasra koncentráló spinoffal folytatja saját képregényfilmes univerzumának bővítését, miután a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom várakozáson felüli sikert aratott a mozipénztáraknál. A soron következő antihős köztudottan Morbius, az élő vámpír lesz, akit az Oscar-díjas Jared Leto formál meg, és akiről most az első félhivatalos fotót is megtekinthetitek a címszerepben, méghozzá az átváltozása után.

A kép a nem is olyan rég még a DC csapatát erősítő Leto-féle Morbiust ábrázolja, amint a Marvel-képregényekből tökéletesen átvett beállításon vérre szomjazó tekintettel, hegyes fogakkal és tűzpiros szemekkel mered a kamerába – első blikkre a maszkmesterek kifejezetten horrorisztikus külsővel ruházták fel a halálos vérbetegségben szenvedő tudós, majd az általa kidolgozott kísérleti gyógymód nem várt mellékhatásként vámpírrá változó Michael Morbius karakterét, ami remélhetőleg mozgásban is legalább ennyire hatásos lesz. Amire szintén nem kell már sokat várnunk, a híresztelések szerint az első videós ízelítő ugyanis jövő héten debütál, és a lenti fotó is egyenesen abból származik a címszereplőről.

A filmet Matt Sazama és Burk Sharpless (Lost in Space) forgatókönyvéből rendezi Daniel Espinosa (Élet), Letón kívül pedig szerepelni fog még benne a legjobb barátból lett ellenséget, Loxias Crownt alakító Matt Smith, vagyis a Doctor Who egyik legnépszerűbb címszereplője, a főhős szerelmét megformáló Adria Arjona (Six Underground – Hatan az alvilágból), a mentorszerepet betöltő Jared Harris (The Terror), illetve a Halálos iramban-filmekből ismert Tyrese Gibson is.

A tervek szerint a Morbius 2020. július 31-én debütál a mozikban.

en-mm4tw4aafick.jpg

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3415403682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása