BREAKING: Mégsem az első rész direktora vezényli a Doctor Strange folytatását!

2020. január 10. - Marvel Magyarország

Nem várt fordulat a Doctor Strange második részével kapcsolatban.

benedict-cumberbatch-bosszuallok-vegjatek-marvel_vtzp.jpg

Mint derült égből a villámcsapás érkezett a hír, hogy mégsem az első részt rendező Scott Derrickson hozza tető alá a Doctor Strange: In the Multiverse of Madness című folytatásfilmet, természetesen az ilyen esetekben jól bevált alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva indokként.

„A Marvel és én a Doctor Strange: In the Multiverse of Madness kapcsán közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy elválnak útjaink kreatív nézeteltérések miatt. Hálás vagyok az együttműködésünkért, és executive producerként továbbra is dolgozom a projekten” – írta a direktor a Twitteren. A stúdió részéről szintén érkezett megerősítés Derrickson távozásával kapcsolatban, amelyben megköszönték a rendező hozzájárulását a Marvel Moziverzumhoz.

Habár bővebb magyarázatot egyik féltől sem kaptunk a váratlan bejelentésre, egyáltalán nem nehéz elképzelni, hogy a már a folytatás leleplezésekor beígért horrorelemek kapcsán rúgta össze a port a stúdió és Derrickson, aki köztudottan a horrorfilmek világából érkezett a Doctor Strange első részénél (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Sinister, Távozz tőlem, Sátán!), és korábban azt is megerősítette, hogy az Őrület Multiverzuma után visszatér a szóban forgó zsánerhez. Kevin Feige már hetekkel ezelőtt tisztázta, hogy tényleg ez lesz a Marvel Moziverzum első félelmetes filmje, a gótikus horrorból merített elemekkel, de közben megmaradnak a stúdió filmjeire jellemző családbarát besorolás mellett.

A direktor távozásáról elsőként beszámoló Variety írta meg, hogy a korábbi James Gunn-balhéval szemben ezzel nem került veszélybe a tervezett bemutató, a májusra kitűzött forgatás előreláthatóan akadálytalanul kezdetét veszi. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a stúdiónak gyorsan kell találnia valakit Derrickson helyére, hogy a Marvel számára több szempontból is kiemelt fontosságú Doctor Strange-film időben elkészüljön, és 2021. május 7-én be tudják mutatni.

doctor-strange-bts.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8415401882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása