Kevin Feige bevallotta, hogy már készülőben a következő Bosszúállók kaliberű csapatfilm

2020. január 07. - Marvel Magyarország

A Föld legnagyobb hősei nem pihennek sokáig.

b8a94d66-37dc-42f6-9b1b-9a709a0ef590.jpg

Az április végén megjelent Bosszúállók: Végjátékban már láthattuk, hogy miként érik be a Marvel Moziverzum tízévnyi történetmesélésének gyümölcse, viszont biztosra vehetjük, hamarosan újraindul a körforgás. A negyedik fázis közeledtével a Marvel Studios ismét a szólófilmekre koncentrál majd, és hogy egyre jobban kibontakoztassák a hősök történetét, viszont Kevin Feige már most megerősítette, hogy „nagyon is készülőben van” a következő csapatfilm.

A Marvel-főnök a nemrég megrendezett brazil Comic-Conon tett említést a soron következő Bosszúállók-filmről, amely  újra összehozza majd a filmek új és régi szereplőit: „A Marvel Moziverzumban minden összekapcsolódik, de most inkább egyszerre egy filmre fókuszálunk majd. A lehető legjobb tudásunk szerint készítjük el a Fekete Özvegy-filmet, az Örökkévalókat, a Shang-Chit, a Doctor Srange-et, a Thort, a Marvel Kapitányt, a Fekete Párducot… hogy jobban kibonthassuk a történeteiket. És igen, ezek után mindig szórakoztató látni, mikor egy mestertervnek köszönhetően ezek a karakterek összejönnek. Ami már nagyon is készülőben van, ezt megígérhetem.”

Sokan azt hihették, hogy miután hőseink összefogtak Thanos ellen, most visszatérnek a saját életükhöz, ugyanakkor Feige elmondása szerint a következő Bosszúállók-film előkészületei már a 2020-ban érkező Fekete Özvegyben és az Örökkévalókban elkezdődnek. Ez utóbbi már most az egyik legizgalmasabb Marvel-csapatfilmnek ígérkezik, amelyről Feige azt mondta, hogy gyökeresen megváltoztatja a Moziverzumot, és nem kevesebb, mint 7000 évnyi történelmen visz végig minket – aminek persze a Bosszúállók is részesei. „Az Örökkévalók tudnak a Bosszúállók létezéséről, a Bosszúállók azonban nem sokat tudnak az Örökkévalókról. Még” – jelentette ki.

A sejtelmes szavakból talán kivehető, miszerint a következő nagy csapatfilmben a Bosszúállók és az Örökkévalók találkozhatnak egymással. Persze ehhez egy nívós színészgárda is dukál, amit meg is kapunk Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Gemma Chan és Kit Harington személyében a 2020. november 6-án érkező filmben.

(forrás: SlashFilm, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6415367130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.01.07. 16:31:33

nem is lehet elengedni a csapatfilmeket, hiszen bejött a recept eddig.
süti beállítások módosítása