Kevin Feige tisztázta az Őrület Multiverzuma horrorfilmes vonalával kapcsolatos kérdéseket

2020. január 05. - Marvel Magyarország

A Marvel-főnök tisztázta a horrorfilmes kérdéseket.

doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-main.jpg

Kevin Feige rengeteg jövőbeli projektet fedett fel a San Diego-i Comic-Conon, de a negyedik fázis egyik legizgalmasabbnak ígérkező filmje egyértelműen a 2016-os Doctor Strange folytatása. A Doctor Strange in the Multiverse of Madness című második rész többek szerint úgy lett beharangozva, mint a franchise első horrorfilmje, azonban az "Őrület Multiverzuma" kifejezés nem pontosan erre utal.

A Marvel stúdió elnöke a New York-i Filmakadémia beszélgetésén tisztázta, hogy a régóta várt folytatás valóban nem kifejezetten horrorfilm lesz, de ahogy azt már ő és a rendezőként visszatérő Scott Derrickson is pedzegette hónapokkal ezelőtt, a film rá fogja hozni a frászt a közönségre. „Nem feltétlenül nevezném horrorfilmnek, viszont ahogy azt Scott Derrickson elmondta, ez egy nagy film lesz a Marvel Moziverzumban, ijesztő jelenetekkel megbolondítva.”

„Mikor még gyerek voltam a nyolcvanas években, Spielberg remekül játszott ezzel” – folytatta. „Mármint, vannak ijesztő jelenetek Az elveszett frigyláda fosztogatóiban is, amiket gyerekként látva inkább eltakartam a szemem, például amikor arcok olvadnak le. Vagy a Végzet Templomában természetesen, vagy akár a Szörnyecskékben, vagy a Kopogó szellemben. Egyébként ezek a filmek teremtették a PG-13 korhatár-besorolást. Szórakoztató félni ebben a formában, nem horrorisztikus, kínzó módon. De a valóban ijesztő dolgokban Scott Derrickson nagyon ott van, így képes lesz üdítően hatni az érzelmeinkre.”

Derricksontól egyáltalán nem áll távol a horror zsánere, hiszen a Doctor Strange előtt ő rendezte az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Sinister című filmeket. „Ha én csinálom, olyan területekre fogunk evezni, amelyek megszerettették velem a Doctor Strange képregényeket: elmerültek gótikus, ijesztő és horrorisztikus dolgokban, ezért most mi is megcsináljuk az első ijesztő Marvel-filmet” – magyarázta a rendező még a San Diego-i Comic-Con színpadán.

Kevin Feige az imént említett kerekasztal-beszélgetésben felfedte, hogy számtalan váratlan karakter és vendégszereplő felbukkanására is számíthatunk az Őrület Multiverzumában. „Az új Doctor Strange film több olyan karaktert is felvonultat majd, akik ebben a Marvel-filmben szerepelnek majd először, szóval teljesen meglepő lesz a kilétük. Kitaláltunk egy nagyon klassz módszert erre, mivel különleges produkciót szeretnénk készíteni, és mindig is volt egy karakter, akivel régóta akarunk kezdeni valamit, most pedig tökéletesen beilleszthetjük ebbe a filmbe.”

Azt már tudjuk, hogy a Benedict Cumberbatch megformálta címszereplő mellett egy másik Marvel-szuperhős, az Elizabeth Olsen által alakított Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány is benne lesz a filmben. A Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2021. május 7-én érkezik a mozikba.

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2715393124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.01.07. 16:30:20

csoda is lenne az MCUban egy rétegfilm, vagy R-es cucc...
süti beállítások módosítása