Falcon and the Winter Soldier: Az első lesifotókon Zemo és Bucky új kosztüme is szemügyre vehető

2019. december 20. - Marvel Magyarország

A címszereplők mellett a gonosztevőt is elcsípték a forgatáson.

the-falcon-and-the-winter-soldier-photos-ccxp.jpg

A Disney+-ra érkező Marvel-sorozatok egyik legnagyobb érdeklődést övező darabja az Amerika Kapitány-filmek karaktereit szerepeltető Sólyom és a Tél Katonája, a forgatásról érkezett fotókon pedig most először van lehetőségünk szemügyre venni a Sebastian Stan alakította Bucky Barnes új szerelését, de rajta kívül a másik címszereplő, a hétköznapi ruhát viselő Sam Wilson (Anthony Mackie) és a gonoszként visszatérő Helmut Zemo (Daniel Brühl) is megcsodálható.

A streamingszolgáltatás indulásakor közzétett dokufilmből ugyan már megnézhettünk koncepciós vázlatokat a sorozat központi karaktereiről, rajtuk eddig nem látott kosztümökkel, de "élőben" még egyiküket sem sikerült jelmezben elcsípni. A most közzétett lesifotókon azonban már szuperhősruhában láthatjuk Sebastian Stant (a csillagot leszámítva a fémkar láthatóan ugyanaz, mint amit Vakandában kapott), a Sólymot játszó Anthony Mackie ellenben a brazil Comic-Conon bemutatott jelenetképekhez hasonlóan itt sem a megújult szerelését viseli.

Cserébe ugyanezen a forgatáson sikerült lencsevégre kapni az Amerika Kapitány: Polgárháborúból ismert antagonistát, Zemót is, aki gyaníthatóan hamar meglép majd a fogságból, hogy immár képregényhű megjelenéssel törjön borsot Steve Rogers egykori szövetségeseinek orra alá. Mint tudjuk, Daniel Brühl karaktere a szériában hordani fogja a képregényekből ismert ikonikus lila maszkot, noha itt egyelőre még nincsen annak nyoma a színészen.

A sorozat 2020 őszén érkezik a Disney+-ra.

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7315358374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása