Chris Hemsworth elmondta, hogy mikor kezdődik a Thor következő részének forgatása

2019. november 27. - Marvel Magyarország

Az előző rész sikere miatt nem meglepő, hogy nem kell sokat várni.

endgame-thor-character-poster_v2.jpg

A Ragnarök a vegyes fogadtatású elődöket követően az első olyan alkotás lett a Thor-filmsorozatban, amely a kritikusoknak és a közönségnek egyaránt elnyerte a tetszését, ráadásul bevételügyileg is az eddigi legkimagaslóbb számokat produkálta a jegyirodáknál. Nem okozott tehát túl nagy meglepetést, amikor a San Diego Comic-Con színpadán Kevin Feige bejelentette a folytatást Taika Waititi író-rendező és mint az várható volt, természetesen a mennydörgés istenét megformáló Chris Hemsworth visszatérésével.

Hemsworth egy tokiói rendezvényen vett részt a hétvégén, ahol ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a Love and Thunder címre keresztelt folytatás is terítékre került néhány rajongók által feltett kérdésben. Habár ezen a ponton a színész konkrét részletekről nem tudott szót ejteni, a forgatási munkálatok várható kezdetét azért megosztotta a jelenlévőkkel: „Sok-sok szerelem és mennydörgés, erre számíthattok. Még nem láttam a forgatókönyvet, de tudom, hogy nagyon keményen dolgoznak rajta. A magam részéről elképesztően izgatott vagyok, hogy ismét valami frisset és újat tárhatunk elétek. A Végjátékot követően hatalmas mozgásterünk van Thor számára, akár megejthetünk egy újabb drasztikus változtatást is, ami felettébb izgalmas. Mindenesetre 2020 közepén kezdünk el forgatni.”

Waititi a múlt hónapban megerősítette, hogy nemrég lett kész a film forgatókönyvével, ugyanakkor nem a Thor-folytatás lesz a rendező egyetlen prioritása az elkövetkező hónapokban. A Jojo Rabbit nevű második világháborús szatírájának népszerűsítése mellett nemsokára a következő rendezése, egy különleges sportfilm szintén kamerák elé áll, de mindezek mellett arra is időt szakít majd, hogy beugorjon a James Gunn rendezte The Suicide Squad forgatására. A Love and Thunderről azt mondta, hogy "nagyobb, hangosabb és bombasztikusabb" lesz az elődjénél. "Csak akkor érdekes számomra, hogyha kétszer olyan őrült filmet csinálunk, mint a Ragnarök volt" – jelentette ki a direktor.

A Thor: Love and Thunder 2021. november 5-én debütál a mozikban.

(forrás: SuperHeroHype)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7815326570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása