Még több dátumot tűztek ki a Marvelnél, ami fontos változást jelent a továbbiakra nézve

2019. november 16. - Marvel Magyarország

A Disney-nél nem aggódnak, hogy a közönség ráunna a Marvelre.

bosszuallok-vegjatok-amerika-kapitany-thor-mjolnir.jpg

A Marvel Moziverzum egyre növekvő népszerűségét jól példázza, hogy a Végtelen Sagát betetőző Bosszúállók: Végjáték mérföldkőnek számító bevételi rekordot döntött, és még az elismert rendezőket is nagyon idegesíti, hogy jelenleg a szuperhősfilmek uralják a mozikat. A Disney bizalma abból is látszik, hogy a Disney+-on hamarosan sorozatos formában is nyomon követhetjük majd kedvenceink történetét, ráadásul a korábban felfedett negyedik fázison túlmenően most az elkövetkező éveket is betáblázták Marvel-filmekkel.

Amikor több hetes huzavonát követően a két stúdió sikeresen megállapodott Pókember közös felhasználása kapcsán, egyúttal az is biztossá vált, hogy 2021. július 16-án érkezik a Tom Holland által megformált Peter Parker kalandjainak következő felvonása. Ezzel a Marvel Moziverzum történetében először négy filmet fognak bemutatni abban az évben. hiszen nemrég már bejelentésre került 2021-re a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness és a Thor: Love and Thunder is, mind a negyedik fázis részeként. A legfrissebb értesülésekből azonban úgy tűnik, ez a tendencia később is folytatódni fog.

A Hollywood Reporter írta meg néhány órája, miszerint a Disney öt darab cím nélküli Marvel-film bemutatódátumát foglalta le 2022. október 7., 2023. február 17., 2023. május 5., 2023. július 28. és 2023. november 3. időpontokra. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a már meglevő három darab 2022-es premier ezennel négyre bővült, de 2023-ban szintén négy új alkotással egészül ki a Marvel Moziverzuma. Mivel köztudottan a Fekete Párduc 2. dátuma volt az utolsó hivatalos bejelentés a stúdiótól, amit 2022. május 6-ra tűztek ki hónapokkal ezelőtt, a további címekkel kapcsolatban mindössze találgatni tudunk, ám ahhoz elég jó alapok állnak rendelkezésre.

Bő két hete megerősítést kapott, hogy az első két felvonás rendezői székét elfoglaló Peyton Reeddel már készül A Hangya folytatása, és tekintve, hogy egy 2022. július 29-ei dátum mellett is szerepel Marvel-film, gyaníthatóan az lesz Scott Lang és Hope Van Dyne visszatérése – már csak azért is, mert hasonló nyári időpontban mutatták be a korábbi két felvonást is. Ami pedig az újonnan felfedett dátumokat illeti, a San Diego Comic-Conon Kevin Feige elárulta, hogy előkészületek alatt áll A galaxis őrzői vol. 3, a Marvel Kapitány 2., a Fantasztikus Négyes, az X-Men és a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge is, arról nem beszélve, hogy Ryan Reynolds nemrég megosztott egy képet a Marvel stúdiónál tett látogatásáról, tehát gyaníthatóan Deadpool érkezését is lefedi a fenti időpontok valamelyike.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8315308402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása