Most már biztosan megvalósul A Hangya folytatása: Már a rendező személye is megvan!

2019. november 01. - Marvel Magyarország

A lehetséges bemutatódátumot sem nehéz kikövetkeztetni.

a-hangya-3-top.jpg

A Bosszúállók: Végjátékkal lezárult egy korszak a Marvel Moziverzumban, de természetesen amellett, hogy a következő fázisban új hősökkel bővül az MCU, több ismert karakter is kap folytatásfilmet vagy minisorozatot. A Hangya-filmsorozat mindkét része meglepően kis léptékű, ugyanakkor sokak számára éppen ez adta a legfőbb báját, ráadásul a két film együttesen több mint egymilliárd dollárt termelt. Ettől függetlenül azonban egyáltalán nem volt kőbe vésett, hogy bevállal-e egy újabb felvonást a stúdió. Most viszont meg lehet az oka az örömre, aki szerette volna még a Hangyát saját filmben látni.

A The Hollywood Reporter tudta meg, hogy hivatalosan is zöld lámpát kapott A Hangya folytatása a Marvelnél, ráadásul az első két felvonás rendezői feladatait ellátó Peyton Reeddel máris sikerült megállapodni, hogy tető alá hozza a harmadik részt. Ezzel a Marvel Moziverzumban játszódó Pókember-filmeket irányító Jon Watts után ő lesz a második rendező, aki egy komplett trilógiát felmutathat a stúdiónál. Ezenfelül ugyan nem túl meglepő, de a portál értesülései szerint Paul Rudd biztosan visszatér, hogy a két szólófilmet, illetve az Amerika Kapitány: Polgárháborút és a Végjátékot követően ötödjére is eljátssza a címszereplő Hangyát, polgári nevén Scott Langet.

A Hangya 3. kapcsán egyelőre nem tűzött ki hivatalos premierdátumot a stúdió, de a Hollywood Reporter cikkéből az is kiderül, miszerint a forgatás várhatóan 2020 végén, vagy rosszabb esetben 2021 elején veszi kezdetét, ami egyértelműen azt jelentené, hogy 2022-ben mozikba kerül a folytatás az 5. fázis részeként. Arra az évre eddig hivatalosan csak a Fekete Párduc második részét jelentették be, aminek a bemutatója 2022. május 6-án lesz, de tekintve, hogy egy 2022. július 29-ei dátum mellett is szerepel Marvel-film, gyaníthatóan az lesz Scott Lang és Hope Van Dyne új filmje – már csak azért is, mert hasonló nyári időpontban mutatták be a korábbi két felvonást is.

peyton-reed-e1572640883225.jpg

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4615278768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása