Minden, amit a Pókember: Idegenben magyar DVD- és BD-megjelenéséről tudni érdemes

2019. október 22. - Marvel Magyarország

Egy helyen a film hazai DVD/BD megjelenésének részletei.

thbr006.jpeg

A Jon Watts rendezte Pókember-folytatás 1 milliárd 131,5 millió dolláros globális eredményével nemcsak a legtöbb bevételt szerző film lett, ami a Hálószövőt helyezi középpontba, hanem egyúttal minden idők legsikeresebb alkotása is a Sonynál, megelőzve a 2012-ben mozikba került Skyfall című James Bond-filmet. Ezenkívül mind a kritikai, mind a rajongói fogadtatás teljességgel pozitív volt, szóval ha eltekintünk a szerencsére azóta megoldódott Pókember-balhétól, igen figyelemreméltó pályafutást tudhat magáénak a Végtelen Saga lezárása.

A Bontonfilm jóvoltából már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor, milyen formátumban, milyen extrákkal és milyen borítókkal jelenik meg a sikerfilm Magyarországon. A hagyományos DVD (1.990 Ft) és BD (5.990 Ft) kiadványok mellett UHD+BD (9.990 Ft) változatban is hazavihetjük Peter Parker európai utazását a megjelenés napján, azaz november 8-tól, de ezenkívül a későbbiekben BD3D+BD és limitált, fémdobozos változatokban szintén elérhető lesz az alkotás. A DVD-n a film 5.1-es magyar szinkronnal és magyar felirattal kap majd helyet, a BD kiadványok pedig DTS-HD HR 7.1-es angol, 5.1-es magyar hanggal, HD-képpel, illetve ahogy azt a forgalmazó Bontonfilmtől megszokhattuk, ezúttal is temérdek bónusz tartalommal érkeznek. Így fest az eredeti nyelvű extra tartalmak teljes listája:

  • Utazás előtt elintézendő – VADONATÚJ rövidfilm
  • Bakiparádé
  • Kimaradt és alternatív jelenetek
  • Távol az otthontól
  • Fury és Hill
  • A csodálatos kaszkadőrmutatványok
  • Utazási tippek tanároktól
  • és még sok más!

Ahogy fentebb említettük, a falmászó november 8-án hódítja meg a boltokat, egyelőre háromféle változatban. Végül pedig íme, a kiadványok borítói: 

(forrás: Bontonfilm)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5115244510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása