Helstrom: Bemutatkozott a teljes színészgárda a démonokkal operáló tévésorozathoz

2019. október 09. - Marvel Magyarország

Már forog a Marvel TV természetfeletti sorozata.

helstrom-top.jpg

Habár az elmúlt hetekben a Hulu premier előtt elkaszálta az élőszereplős Ghost Rider-sorozatot kreatív patthelyzetre hivatkozva, az azzal párhuzamosan fejlesztett, ugyancsak természetfeletti irányvonalat képviselő Helstrom nemcsak megvalósul, de olyannyira előrehaladott állapotban van, hogy állítólag már a forgatás is kezdetét vette. A szériában a Marvel Television az eredetileg Ghost Rider-képregényben feltűnt Daimon és Ana Helstorm párosát mutatja be a kisképernyőn: egy rejtélyes sorozatgyilkos az emberiség legrosszabb egyedeire vadászó gyermekeit, és végre az sem titok többé, hogy kiket láthatunk majd a főbb szerepekben. 

Tom Austen kelti életre az etika professzor Daimon Helstromot, aki az éjszakáit ördögűzéssel tölti. Nincsenek tévképzetei egy olyan világ megmentését illetően, amelyhez nincs is türelme; mindössze azt reméli, hogy segíthet pár emberen, aki közel áll hozzá. Daimon elhatározta, hogy a rejtett világ ellen folytatott küzdelmében minden démont elpusztít, amint felütik a fejüket, és nem áll le, míg el nem tűnnek végleg. Austen olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a The Royals, a Grantchester vagy az Unforgotten, de a képregények világa sem idegen számára, hiszen Tim Drake/Robin megszólaltatója volt a Batman: Arkham VR videojátékban.

Sydney Lemmon (Utódlás, Fear the Walking Dead) játssza a női főszereplőt, Anát, aki nappal egy sikeres aukciós ház üzemeltetője, éjszaka pedig levadássza azokat, akik másokat bántanak. Az apja által okozott gyermekkori traumák hatására eltökélten küzd a céljáért, hogy megszabadítsa a világot a hozzá hasonlóktól, miközben titkon még mindig retteg tőle, hogy az apja egy nap visszatér.

Elizabeth Marvel kreditjei között rengeteg tévés és mozis produkciót találni, mint például a Homeland: A belső ellenség, a Kártyavár vagy A körzet. A sorozatban ő fogja alakítani Daimon és Ana édesanyját, Victoria Helstromot, aki valódi és a képzeletében élő démonoktól egyaránt kísértve az elmúlt 20 évet egy intézet falai közt töltötte, és most reméli, hogy helyrehozhatja a kapcsolatát a gyerekeivel.

A Marvel Television saját gyártású sorozatához négy további színész szerződött le állandó szerepekre. Robert Wisdom (Nagypályások, Watchmen) egy Caretaker nevű férfit alakít, aki az okkult tudományokban való jártasságát és a kapcsolatát Anával arra használja, hogy sakkban tartsa a démoni erőket. June Carryl (Mindhunter, Dead Women Walking) lesz Dr. Louise Hastings, a Victoriát megfigyelő pszichiátriai intézet vezetője; Ariana Guerra (Raising Dion, A telhetetlen) játssza Gabriella Rosettit, aki egészen a Vatikánból érkezik, hogy segítsen Daimonnak és Hastingsnak felfedni egy sor démoni megszállást; végezetül Alain Uy (A szabadulás, Paper Tigers) Chris Yen szerepében csatlakozott, mint Ana üzlettása és legjobb barátja egy személyben, aki a hátán hordja az aukciós ház terheinek nagyját, és segíti Anát, amiben csak lehetséges.

A Hulu ütemterve szerint valamikor 2020-ban indulhat a sorozat, amelynél a produceri és showrunneri teendőket a Lost - Eltűntek, a Hawaii Five-0 és a A SHIELD ügynökei elkészítésében is szerepet játszott Paul Zbyszewski fogja ellátni. 

helstrom-cast-top.jpg

Tom Austen, Sydney Lemmon és Elizabeth Marvel

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3915211234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.10.10. 10:29:35

ennyi alapján ez eddig sima superntural koppintás, csak itt anyjuk van a tesóknek, és nem apjuk, meg nem két fiú, hanem egy fiú egy lány...
süti beállítások módosítása