Mégsem lesz Szellemlovas-tévésorozat, de vajon cserébe a filmvásznon látjuk majd?

2019. szeptember 25. - Marvel Magyarország

Talán nem annyira váratlan ez a bejelentés.

63fa1b53dbf3337e4ad9192dbbd561358755366e29558ba824653a46351020c4_facebook.jpg

Alig pár hónapja olvashattunk róla először, miszerint a Marvel Television azonos címke alatt egy új, sötétebb, kifejezetten természetfeletti irányvonalat képviselő tévésorozatos univerzum alapjait készül lerakni a 2020-ra tervezett Ghost Rider és Helstrom személyében. Az előbbi karaktert, nevezetesen a Robbie Reyes-féle inkarnációt A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben betöltött szereplése révén hatalmas népszerűségre szert tett Gabriel Luna keltette volna életre, azonban  a Deadline legfrissebb értesülései szerint a Hulu premier előtt elkaszálta a sorozatot. 

Miután a Marvel/Netflix kollaboráció utcaszintű karakterekre épült univerzuma nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, az volt a terv, hogy Jeph Loeb az elkövetkező években újfent egy streamingszolgáltatásra, a Fox-felvásárlással a Disney égisze alá került Hulura csoportosítja az új produkcióit – a Ghost Rider-sorozat kapcsán ugyanakkor bizonyos kreatív patthelyzet alakult ki, ezáltal a TV-hálózat visszatáncolt a berendeléstől. Ennek ellenére a Helstrom továbbra is fejlesztési fázisban jár, amellyel a Marvel az eredetileg Ghost Rider-képregényben feltűnt Daimon és Ana Helstorm párosát mutatná be a kisképernyőn: egy rejtélyes sorozatgyilkos az emberiség legrosszabb egyedeire vadászó gyermekeit. 

Noha sokaknak csalódást keltő lehet a Ghost Rider-sorozat helyzete, az időzítés több mint gyanakvásra ad okot. Az elmúlt napokban ugyanis egy megbízható újságíró arról számolt be, hogy a Marvel Moziverzum atyjaként ismeretes Kevin Feige szeretné használni a filmekben Szellemlovast, ami akkor még nem volt több puszta híresztelésnél, mostanra viszont egyáltalán nem elképzelhetetlen. Mint tudjuk, a közeljövőben érkezik a Penge-reboot Mahershala Ali főszereplésével, a Disney streamingcsatornán pedig Holdlovag kap önálló minisorozatot – mivel Szellemlovassal kiegészülve ők hárman a Midnight Sons nevű (szuper)hősökből álló csapatot alkották a képregényekben, valamint a Marvel stúdió filmes és tévés produkció között szabad átjárás lesz, nagyon erős a gyanúnk, hogy Feige ezt az irányvonalat tűzte ki céljául, és Szellemlovas előbb-utóbb a filmes univerzum része lesz. 

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4015172058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása