Egyre biztosabb, hogy a közeljövőben Nova is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz

2019. október 08. - Marvel Magyarország

Sok rajongó vágyálma teljesülhet nemsokára.

nova-in-development.jpg

Meg sem próbáljuk felsorolni, hogy az utóbbi évek során mennyiszer merült fel pletykákban Nova, polgári nevén Richard Rider lehetséges új játékosként a Marvel Moziverzumban. A karakter a Marvel kozmikus történeteinek egyik meghatározó figurája, és az olyan bemutatás előtt álló produkciók alapján, mint az Örökkévalók, a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3, nagyon úgy tűnik, hogy az űrbéli kalandozás a közeljövőben a filmes univerzum gyakran visszatérő eleme lesz. Azaz most nyílna remek alkalom arra, hogy Nova is tiszteletét tegye a mozivásznon. 

Amellett, hogy a karakter benne volt A galaxis őrzői forgatókönyvének egyik korai vázlatában, továbbá a Bosszúállók: Végtelen háborúban is kísérletet tettek a bemutatására, a Marvel stúdió elnökeként ismert Kevin Feige egy évvel ezelőtt a következőt nyilatkozta „[...] Ha lenne egy nagy táblánk tele azokkal a karakterekkel, akiket sürgősen ki akarunk most aknázni, Nova is rajta lenne.” Mindezt megfejelve az MCU Cosmic újságírója, Jeremy Conrad – aki elsőként jelentett a készülő Örökkévalókról – a mai nap folyamán megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, miszerint egy ideje fejlesztés alatt áll egy Novára koncentráló projekt a Marvelnél, ami garantáltan megvalósul a Marvel Moziverzum ötödik fázisában.

Jelenlegi tudásunk alapján az elkövetkező két évre bejelentett negyedik fázis a Thor: Love and Thunderrel lezárul, míg az ötödikre egyelőre csak a 2022. május 6-ára kitűzött Fekete Párduc folytatás kapott megerősítést. Ugyanerre az évre a Marvel még korábban lefoglalt egy februári és egy júliusi premierdátumot is, és tekintettel arra, hogy Nova állítólag huzamosabb ideje prioritást élvez a stúdiónál, egyáltalán nem kizárt, hogy már 2022-ben bemutatkozzon a karakter. Ami az eredeti hírből viszont egyértelműen kiderül, hogy Nova az ötödik fázis egyik legnagyobb újdonsága lehet a Mahershala Ali által megformált Penge és a Fantasztikus Négyes mellett.

Egy rajongói elmélet szerint Kevin Feige már a Végtelen háborúval megágyazott a karakternek, amely során Thanos vélhetően a teljes Nova Hadtesttel leszámolt, mikor kamerán kívül megszerezte Xandarról az Erő Követ. Aki ismeri Nova történetét a képregényekből, annak ugyanis feltűnhetett, hogy a karakter eredete nagyon hasonló körülményekhez vezethető vissza: miután egy magát Thanos gyermekének valló gonosztevő elpusztítja Xandart, a Nova Hadtest egyetlen túlélője, Rhomann Dey (akit A galaxis őrzőiben John C. Reilly alakított) a Föld bolyóra menekül, ahol találkozik a tinédzser Richard Riderrel. A sérült férfi átadja egyenruháját a fiúnak, aki ezután képes lesz hozzáférni a Nova Erőhöz, amely egyfajta kozmikus hatalmat jelent.

(forrás: MCU Cosmic)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9315211162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.10.10. 10:27:55

még egy tök fölös űrember?
nem elég marvel kapitány?
vele se tudnak, tudtak mit kezdeni már kiderült az utolsó bosszúálllók filmnél.
süti beállítások módosítása