Forgatási fotókon vehető szemügyre az Örökkévalók női főszereplője

2019. október 07. - Marvel Magyarország

Gemma Chan egyelőre civil szerelésben mutatta meg a karakterét.

eternals-gemma-chan-sersi-sr.jpg

A 2020 novemberében érkező Örökkévalók továbbra is a Marvel soron következő produkcióinak legtitokzatosabb darabja, hiszen bár már javában zajlik a forgatás, eddig nem sok mindent tudtunk meg arról, hogy pontosan miről fog szólni a film. A képregényekben először a legendás Jack Kirby által papírra vetett Örökkévalók egy szuperképességekkel bíró és közel halhatatlan faj, akiket az Égiek néven ismert kozmikus teremtmények hoztak létre évmilliókkal ezelőtt.

Kevin Feige, a Marvel stúdió elnöke korábban megerősítette, hogy a filmadaptáció cselekménye több évezredet ölel majd fel, és az eddigi forgatási fotók ezt alá is támasztják. Nemrég az Angelina Jolie alakította Thenát sikerült lencsevégre kapni egy ógörög stílusú ruhában, most viszont a női főszereplőről, Gemma Chanről (Kőgazdag ázsiaiak, Marvel Kapitány) készült néhány kép, melyekhez a mai London biztosította a hátteret. A Chan által megformált Sersi ugyan egyelőre csak civil öltözetében látható, de úgy tűnik, hogy a zöld színhez így is ragaszkodik a karakter.

A sztorival kapcsolatban továbbra is csak spekulálni tudunk, ám a lesifotóknak hála végre van egy-két támpontunk. A képregényekben Sersi mindig is szeretett az emberek között elvegyülni, így nem meglepő, hogy ezt a szokását a filmben is megtartja majd. Ugyanakkor, tekintve, hogy a történet ilyen régre nyúlik vissza, elképzelhető, hogy a karakter, miután évezredeken keresztül teljesítette harcosi kötelességét az Örökkévalók tagjaként, egyszerűen úgy dönt, hogy visszavonul, és az életének ebben a szakaszában találkozunk majd vele először a nagyvásznon, később pedig – amikor a szükség ezt megkívánja tőle –, ismét láthatjuk őt a családja oldalán küzdeni.

Nem kizárt az sem, hogy a forgatókönyvért felelős Matthew K. Firpo és Ryan Firpo Neil Gaiman 2006-os Örökkévalók minisorozatából merítenek ihletet, melyben a csapat összes tagja elfelejti, hogy kicsoda valójában, és mind egyszerű emberként élik az életüket a Földön. Ez megmagyarázná azt, hogy idáig miért nem lépett elő egyikük sem, miközben megannyi kozmikus gonosz fenyegette a világot, beleértve Thanost is, akit közös múlt fűz össze az Örökkévalókkal.

Ennél is izgalmasabb lenne, ha az alkotógárda a kilencvenes évekből használna fel sztorielemeket, amikor is Sersi a Bosszúállók tagja volt, méghozzá Dane Whitmannel, azaz Fekete Lovaggal együtt, aki a filmben szintén tiszteletét teszi majd Kit Harington (Trónok harca) megformálásában. A kapcsolatuk ekkoriban nem csupán szakmai jellegű volt, de egy viharos románc is szövődött kettejük között, ami, tekintve, hogy egyébként nem sok értelme lenne belekeverni Fekete Lovagot az Örökkévalók-filmbe, valószínűleg a moziban is helyet kap.

Korábban hallhattunk pletykákat arról, hogy a produkció részben szerelmi történet lesz, így tehát lehetséges, hogy Sersi a filmben Fekete Lovag kedvéért hagyja maga mögött a családját, és dönt úgy, hogy a Földön fog élni Whitman oldalán. Ebben az esetben tovább bonyolítaná a helyzetet az a tény, hogy Richard Madden (Trónok harca, Rocketman) alakításában a szintén örökkévaló Ikaris is feltűnik majd a vásznon, akit a képregények lapjain ugyancsak romantikus szálak fűznek Sersihez. Egyelőre nem tudni, hogy a stúdió mit tervez ezzel a karakterrel, de nem elképzelhetetlen, hogy egy szerelmi háromszögnek lehetünk majd tanúi, amihez hasonló egyébként még nem fordult elő a Marvel Moziverzum részeként.

ec265mnvuae-5fo.jpg

Sersi és Fekete Lovag a Bosszúállók tagjaiként egy párt alkottak a 90-es években.

Az Örökkévalók az indie-filmek világából érkező Chloé Zhao rendezésében, rendkívül illusztris szereplőgárdával (a már említett Kit Harington, Gemma Chan, Richard Madden és Angelina Jolie, továbbá Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan, Lauren Ridloff, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Dong-seok Ma) 2020. november 6-án érkezik a mozikba a negyedik fázis második alkotásaként.

(forrás: ScreenRant, ComicVine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7215200332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása