[D23] Kit Harington klasszikus Marvel-hős szerepében csatlakozott az Örökkévalókhoz

2019. augusztus 24. - Marvel Magyarország

Testhezálló szerepet osztottak a Trónok harca sztárjára.

orokkevalok-kit-harington-fekete-lovag-top.png

A negyedik fázis második játékfilmjének számító Örökkévalókat csak nemrég kezdték el forgatni Londonban, szóval várható volt, hogy a hetekkel ezelőtt bejelentett impozáns színészgárda mellé kiosztanak még néhány szerepet. Erre biztosított tökéletes alkalmat a D23 expón jelenleg is zajló Walt Disney stúdió panelbeszélgetés, ahol leleplezésre került: a Trónok harca sztárjaként hírnevet szerzett Kit Harington Dane Whitmant, azaz a Fekete Lovagot fogja alakítani a produkcióban.

A Deadline tegnap robbantotta a hírt, miszerint Harington következő útja egyenesen a Marvel Moziverzumba vezet, és noha rengeteg Marvel-hős neve felmerült a rajongók körében, akiket potenciálisan eljátszhatna, Fekete Lovagra senki sem gondolt, holott a karaktert mintha ráöntötték volna. Dane Whitman nem rendelkezik semmilyen szuperképességgel, azonban gyakorlott kardforgató, lovas és harcos, mindezt pedig Harington jól kitanulta az HBO-nál Havas Jon szerepében. Fekete Lovag nemcsak a Bosszú Angyalaival hozható összefüggésbe, hanem az Örökkévalók egyik legismertebb tagjával, Sersivel is, akihez gyengéd érzelmek fűzik a képregényekben – és akit történetesen szintén a minap jelentett be a Marvel stúdió elnöke, méghozzá a Kőgazdag ázsiaiak színésznője, Gemma Chan megformálásában. 

Ez a választás egyébként azért is nagyon érdekes, mert Channek nem ez lesz az első szerepe a Marvel Moziverzumban: ő játszotta a kree Minn-Erva karakterét az idén bemutatásra került Marvel Kapitányban. Rajta és Haringtonon kívül egy harmadik színész is csatlakozott a filmhez a korábban már ugyancsak pletykált, a Dunkirk és a Csernobil című művekből ismerhető Barry Keoghan személyében, aki az Örökkévalók gonosztevőjét, Druigot fogja életre kelteni. 

A három színészbejelentés mellett most először egy képet is megnézhetünk arról, hogyan fognak festeni a címszereplők jelmezben: balról jobbra látható a szintén Trónok harcás Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), valamint az újonnan felfedett Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi). Jack Kirby képregénye alapján a felettébb diverz és illusztris csapatot Chloé Zhao rendezi majd a filmvásznon: az egyre ígéretesebbnek tűnő Örökkévalók 2020. november 6-án érkezik a tengerentúli mozikba.

eternals-cast-costume.jpg

(forrás: IGN, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9315023190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.08.26. 12:32:41

csávó olyan lesz, mint orlando bloom, ha nincs kard az oldalán fel is dőlne. :D:D
süti beállítások módosítása