Íme a Vasember kivágott stáblistás jelenete, melyben Nick Fury a Pókemberre és az X-Menre utal

2019. szeptember 14. - Marvel Magyarország

A rengeteg díjért cserébe egy bejelentésre is sor került.

im1-fury-screengrab.jpg

Hazai idő szerint éjszaka 45. alkalommal került megrendezésre az elsősorban sci-fi, horror- és fantasyfilmeket, illetve tévésorozatokat elismerő Szaturnusz-díj. Az eseményen a minden idők legsikeresebb filmjévé vált Bosszúállók: Végjáték dominált szám szerint 6 győzelemmel és 14 jelöléssel (mindössze eggyel maradt le a díjátadó történetében a legtöbb jelölést begyűjtő Star Wars: Az ébredő Erőtől), de még ezen felül is képviseltette magát a Marvel.

A Végjátékot a legjobb képregény-adaptációnak választották a Szaturnuszon (a listán többek között a Végtelen háború, a Marvel Kapitány és az Aquaman is szerepelt), míg kiemelkedő alakításáért Robert Downey Jr. és Josh Brolin egyaránt színészdíjakban részesült. Ezen kívül olyan technikai díjakat kapott meg a film, mint a legjobb vizuális effektusok, a legjobb vágás, valamint a legjobb díszlet. Tom Holland és Zendaya párosban győztek saját kategóriájukban a Pókember: Idegenben kapcsán (előbbi ráadásul zsinórban harmadszorra lett megválasztva legjobb fiatal színészként Peter Parker szerepéért), a Sony Oscar-díjas animációs filmje, a Pókember – Irány a Pókverzum pedig itt is győzedelmeskedett az animációk mezőnyében.

Ha mindez nem lenne elég, Kevin Feige, Jon Favreau és Jeph Loeb tiszteletbeli díjakat vehettek át a rendezvényen. A Marvel stúdió elnöke egy újonnan bevezetett Stan Lee World Builder Award nevű elismerésben részesült, a több mint egy évtizede az összefüggő, immár 23 filmből álló Marvel Moziverzumon végzett fáradhatatlan munkájáért. Noha Feige személyesen nem tudott megjelenni, egy videoüzenetben mondott köszönőbeszédében leleplezte, miszerint a teljes Infinity-saga valóban kapni fog egy masszív gyűjteményes kiadást, rengeteg bónusz tartalommal. A megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen, de olyannyira komolyan gondolják a dolgot, hogy egy még sosem látott alternatív stáblistás jelenetet is bemutattak a Szaturnuszon, amelyben Nick Fury (Samuel L. Jackson) az első Vasember végén utalást tesz Pókemberre és az X-Menre. Mondani sem kell, akkoriban ez kétségkívül jogi akadályok miatt maradt ki a végleges vágásból.

(forrás: SiFy Wire, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7615092286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása