A Pókember: Idegenben ismét mozikba kerül, méghozzá hosszabb játékidővel

2019. augusztus 21. - Marvel Magyarország

Pár percnyi extra jelenetet kapunk.

415de106cf3c498999362dcfa78d15a9.jpeg

A Pókember: Idegenben még július elején jelent meg a mozikban, így lassan lekerül a vetített filmek listájáról – legalábbis hittük ezt eredetileg. A Disney/Marvel és a Sony Pictures legújabb, de talán egyben utolsó koprodukciója nemcsak a legtöbb bevételt szerző Pókember-film lett, hanem 1,109 milliárdos globális eredményével az utóbbi valaha volt legsikeresebb filmje is (megelőzve ezzel a 2012-es Skyfall című James Bond-filmet), ezért a stúdió bejelentette, hogy egy bővített kiadást is a mozikba küld.

A film ezen verziója egész pontosan négy perccel hosszabb, mint az eredeti mozis vágás, és eddig még soha nem látott akciójeleneteket tartalmaz. Úgy tűnik, a Bosszúállók: Végjáték a mozikba való visszatérését (aminél egyértelműen az volt a célja a Marvelnek, hogy a filmjük megdöntse az Avatar által felállított bevételi rekordot) követően a Sony is szeretett volna még hozzáadni az amúgy is szép kupachoz, amit a film hozott. A Pókember: Idegenben már egymilliárd dollár felett jár világszerte, ebből 376 milliót az amerikai mozik, a maradékot pedig a nemzetköziek hozták. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy Amerikában ez csak a második legsikeresebb Pókember-film címére volt elegendő, ugyanis az első helyen még mindig a 2002-es Pókember áll, 403 millió dollárral.

Ami a bónusz jeleneteket illeti, valószínűleg a film elején fogjuk megkapni a rendező által már felfedett kirándulás előtti montázst és harcjelenetet, amiben a Vaspók-páncélt viselő Peter fegyveres bűnözőkkel harcol egy étteremben. Ez a jelenet egyébként az előzetesekben is helyet kapott, de Tom Holland szerint a végleges vágásából azért vették ki, mert lelassította a film kezdetét. Az Egyesült Államokban és Kanadában augusztus 29-étől vetítik az Idegenben bővített változatát, ugyanakkor a Végjáték új anyagokkal kiegészített verziójával ellentétben ez minden bizonnyal nem jut majd el a világ többi részére.

(forrás: CinemaBlend)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4715018110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása