A Pókember: Idegenben rendezője szerint ezért vágták ki az előzetesek néhány jelenetét

2019. július 06. - Marvel Magyarország

Szerencsére felhasználatlanul sem marad a kivágott anyag.

capture-spider-man-far-from-home-15.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Pókember: Idegenben cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Az előjátszásoknak köszönhetően a vártnál egy nappal hamarabb, már szerdán műsorukra tűzték a hazai mozik az Infinity-saga zárófilmjét, a Pókember: Idegenbent. Sokaknak szembetűnő lehetett, hogy Peter és az osztálya egyik pillanatról a másikra a repülőgépen találták magukat, úton a történet gerincéül szolgáló európai kirándulásra. A filmhez megjelent kedvcsinálók elvégre jóval több felvezető jelenetet ígértek, többek közt egy kiruccanást a Hazatérésben bemutatkozott Mr. Delmar boltjába, az útlevél átvételét és egy akciót a Vaspók-páncélban. A rendező, Jon Watts egy interjúban elmondta, hogy végül miért nem láthattuk ezeket.

„Ez tipikus példája annak, mikor van egy roppant szórakoztató jeleneted, de nem igazán mozdítja előre a cselekményt. Alapvetően az volt a cél, hogy a gyerekek a lehető leggyorsabban Európában találják magukat.” – árulta el Watts, mielőtt részletesebben is mesélt erről az ominózus jelenetsorról: „Ezek mindegyike ugyanabban a montázsban kapott volna helyet, ami azt mutatja be, hogy Peternek milyen teendői vannak a kirándulás előtt. Ez magába foglalja, ahogy elugrik Delmarhoz egy utazó adapterért, majd a zálogházba, hogy eladja a Star Wars-játékait, ezzel pénzt szerezve a kiruccanásra. Utána felveszi az útlevelét, és végül harcba keveredik egy bűnbandával. Ez a kis rövidfilm rajta lesz a Blu-rayen, néhány további remek törölt jelenettel egyetemben.”

Ezek alapján egy felettébb élvezetesnek tűnő jelenetsor végezte a vágószoba padlóján, amit már csak azért is szívesen láttunk volna, hogy még többet kapjunk a Vaspók-páncélból. Történetmesélés szempontjából ugyanakkor érthető a készítők döntése, hiszen az Idegenben célja az volt, hogy a jól megszokott New York-i környezetből kiszakítva mutassa be a hálószövőt. Az mindenképp örömteli hír, hogy a DVD- és BD-kiadás tartalmazni fogja ezt a kisfilmet (talán ez egyúttal a One-Shotok visszatérését is előrevetíti), méghozzá azért, mert Sony-film lévén ez Magyarországon is megjelenik majd a Bontonfilm forgalmazásában.  

(forrás: ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1114925940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása