Idris Elba szívesen visszatérne Heimdall szerepében

2019. augusztus 17. - Marvel Magyarország

A közönségkedvenc visszaszállna a harcba.

heimdall-hir-top.jpg

Úgy tűnik, Idris Elba visszavágyik a szuperhősök és a Marvel világába. A színész jelen állás szerint Bronz Tigris szerepét fogja betölteni a James Gunn rendezésében a konkurens vállalat égisze alatt készülő The Suicide Squadban, de korábbi karakteréhez is szívesen visszatérne. Egy KTSA-nak adott interjúban arról beszélt, újfent Heimdall bőrébe bújna a jövőben, akár a nagy- vagy akár a Disney ősszel induló streamingoldalának köszönhetően a kisképernyőn.

„Nézzétek, Heimdall gyakorlatilag az istenekhez tartozik” – mondta Elba. „Szóval tudjátok, lényegében életben lehet. Csak úgy mondom... csak megjegyzem. Heimdall karaktere egészen a Thor mitológiáig vezethető vissza. Biztos vagyok benne, miszerint lenne rá valamilyen érdekes mód, hogy visszatérjen. Naná, hogy jönnék vele együtt, nem is kérdés.” A színészt még 2011-ben láthattuk először Heimdallként, az első Thor filmben, és egészen a tavaly mozikba került Bosszúállók: Végtelen háborúig eljátszotta a szerepet, mikor is a nyitójelenetben megölték a karakterét. Ettől függetlenül a Bifröszt egykori oltalmazója például visszatérhetne az érkező Loki sorozatban, mivel az köztudottan egy alternatív idősíkon fog játszódni.

Elba nem mindig volt elragadtatva a Marvel Moziverzumban betöltött szerepétől, aminek hangot is adott: régebben számtalanszor hivatkozott a forgatásokra kínzásként. „Van egy jelenet, mikor egy űrhajóról esek le – szóval beleraktak egyfajta hámba a zöld hátterekkel teli stúdióban” – mesélt Elba néhány évvel ezelőtt a Thor: Sötét világ forgatásáról. „És jelenetek között lógtam ott, egy fejemre ragasztózott parókával, a kib*szott sisakomban, amíg újrakezdtük. Ott voltam egy hülye hámban, ezzel a parókával és a karddal, kontaktlencsével a szememben. Teljesen elegem volt.” Több kollégájához hasonlóan a színész lelkesedését a Thor: Ragnarök munkálatai hozták vissza, így nem meglepő, ha a jövőben nyitott lenne még többre az MFU-ból.

(forrás: SuperHeroHype)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315012528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása