Megvan a természetfeletti Marvel-karaktereket felvonultató tévésorozatos univerzum neve

2019. augusztus 14. - Marvel Magyarország

Ahogy sejteni lehetett, azonos címke alá fognak tartozni.

1565700607_tmp_marvel-y-disney-anuncian-dos-nuevas-series-de-ghost-rider-y-hellstrom-1123616655639240708.jpg

Miután a Marvel és a Netflix kollaboráció utcaszintű karakterekre épült univerzuma nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, a Marvel Television az elkövetkező években szintén egy streamingszolgáltatásra, a Fox-felvásárlással a Disney égisze alá került Hulura csoportosítja az új produkcióit: decemberben érkezik a Runaways harmadik etapja, előkészületek alatt áll több felnőtteknek szóló animációs sorozat, ráadásul a pár hónapja bejelentett, élőszereplős Ghost Rider és Helstrom egy azonos címke alatt új, sötétebb, természetfeletti irányvonalat fognak képviselni.

„Mindig is terveztünk Szellemlovas karakterével, csak vártunk a megfelelő helyre, ahová érkezhetne” – magyarázta egy a Marvel TV jövőjével kapcsolatos interjúban a divízió elnökeként ismeretes Jeph Loeb. „Idő közben beszélgettünk a Spirit of Vengeance képregényekről, ami egy csapat rendkívüli karaktert foglal magába: Szellemlovas mellett ugyanis ott van például Helstrom, valamint az ő testvére, Anna. Ekkor láttuk meg az ebben rejlő potenciált, ami három vagy négy sorozat összeillesztésére ad lehetőséget. Adventure into Fear néven hivatkozunk erre a projektre.”

Az azonos című Adventure into Fear egy 70-es évekbeli képregénysorozat volt a Marvel Comics-nál, ami leginkább Man-Thing és Morbius főszereplésével félelmetes, gótikus horror beütésű történeteket foglalt magába. Loeb ugyanakkor egy másik jelzővel hivatkozott a tervezett szériákra: „Horror helyett a rémület szót használnám, elvégre az előbbi számos dolgot jelenthet egészen a Fűrésztől kezdve, már pedig az a legutolsó, amerre elvinnénk ezeket a projekteket. (...) Különösen izgalmasnak találjuk, hogyan tudnánk bemutatni egy olyan Marvel-hőst, akitől mindenki retteg, és még önmagára is szörnyetegként tekint – de a történet előrehaladtával rádöbben, valójában ő a sztori hőse, nem pedig fordítva. Még sosem csináltunk korábban ilyesmit.”

A Szellemlovasra koncentráló sorozat főszereplője a Gabriel Luna által megformált Robbie Reyes, aki valahol Texas és Mexikó határánál éldegélve kénytelen szabadjára engedni a Bosszú Szellemét, hogy megvédje az ártatlanokat, miközben szüntelenül viaskodik a benne lakozó erővel. A Helstrom leírása szerint Daimon és Ana Helstrom egy titokzatos és nagy hatalmú sorozatgyilkos gyermekei, akik közösen az emberiség legalját vadásszák le. Loeb a nyilatkozatában hozzátette, miszerint ez a két cím csak az Adventure into Fear univerzum kezdete, és tartogatnak még további meglepetéseket. A premierdátum egyelőre egyik esetében sem ismert, de remélhetőleg 2020-nál tovább nem kell várnunk az indulásra.

(forrás: Deadline, Newsarama)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2915007750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.08.16. 15:26:36

és blade, és dr strange?

ők is kellenének ebbe nagyon, nem?
süti beállítások módosítása