Újabb színészek csatlakozhatnak az Örökkévalók illusztris szereplőgárdájához

2019. augusztus 06. - Marvel Magyarország

Ez a film egyre és egyre nagyobb.

eternals-casting-top.jpg

A hetekkel ezelőtt megrendezésre került San Diego Comic-Conon a Marvel stúdió hivatalosan is leleplezte az előkészületben lévő Örökkévalókat, annak néhány fontosabb szereplőjével együtt. A negyedik fázis második játékfilmjének forgatása előreláthatólag már szeptemberben kezdetét veszi, amihez most újabb színészek neve merült fel a Kőgazdag ázsiaiak sztárja, Gemma Chan, valamint a Dunkirk és a Csernobil című produkciókból ismerhető Barry Keoghan személyében.

Azt leszámítva, hogy két meglehetősen nagy tehetségről van szó, ami ezt a hírt mégis különösen érdekessé teszi, hogy Keoghannal ellentétben Gemma Chan már nagyon is a Marvel Moziverzum részese, elvégre ő játszotta Minn-Erva karakterét az idén bemutatásra került Marvel Kapitányban. Azonban a Variety úgy tudja, hogy a színésznő nem Minn-Ervaként csatlakozott az Örökkévalók gárdájához: egy teljesen más, egyelőre ismeretlen karaktert kelthet majd életre, ráadásul állítólag a szerepe jóval hangsúlyosabb lesz, mint amit a Marvel Kapitányban betöltött. Noha ez nem az első alkalom, mikor egy színész több karaktert is megformál az MFU-ban (a legfrissebb példa a Luke Cage gonosztevője után a hamarosan Pengét játszó Mahershala Ali), de a többihez képest minden bizonnyal Chané a leginkább szembetűnő váltás ennyire rövid időn belül.

Amennyiben a híresztelés igaznak bizonyul, Chan és Keoghan egy eleve nagyon impozáns stábot fognak erősíteni Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Spirte), Brian Tyree Henry (Phastos) és Don Lee (Gilgamesh) oldalán. Az Örökkévalók 2020. november 6-án kerül a mozikba az indie-filmek világából érkező, több rangos díjat is begyűjtő Chloé Zhao rendezésében.

gemma-barry.jpg

(forrás: IGN, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9114997112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása