Új rendező dolgozik majd a Venom folytatásán, íme három lehetséges jelölt

2019. július 27. - Marvel Magyarország

Az első film rendezője már biztosan nem tér vissza.

venom-2-hir-fokep.jpg

A vegyes kritikai fogadtatás miatt először kétséges volt, hogy a Sonynak vajon sikerül-e beizzítania a saját képregényfilmes univerzumát, de miután a Venom világszinten átlépte a 850 milliós bevételt, cseppet sem meglepő, hogy elkészül a második rész is. Ugyanakkor több változás is bekövetkezett az első film alkotógárdájához képest: A forgatókönyvíró-trióból egyedül Kelly Marcel dolgozza majd ki a folytatás történetét, ráadásul az éppen a Zombieland 2-vel elfoglalt Ruben Fleischer helyett másvalaki fogja ellátni a rendezői feladatokat.

Habár a Sony egyelőre nem hozta nyilvánosságra az új rendező személyét, három jelölt már akad a pozícióra Andy Serkis, Travis Knight és Rupert Wyatt személyében. Habár a motion capture koronázatlan királyaként Serkis nevét látva először a színészi munkássága juthat eszünkbe (legismertebb szerepei minden bizonnyal A Gyűrűk Ura-trilógia Gollamja és A majmok bolygója-sorozat Ceasarja), már a kamera másik oldalán sem számít idegennek, hiszen ő rendezte a Lélegzetvétel és a Maugli című filmeket. Travis Knight a Kubo és a varázshúrok című animációs alkotással, valamint az első Transformers-spinoffként számon tartott ŰrDongó rendezésével hívta fel magára a szakma figyelmét, míg Rupert Wyatt legfontosabb direktori kreditjei közé A majmok bolygója: Lázadás és az idén bemutatott Elrabolt világ sorolható. 

Azt több forrás is megerősítette, miszerint egyelőre csak találkozásokról van szó, vagyis nincs kőbe vésve, hogy a fent említett filmesek bármelyike végül ténylegesen elfoglalja a Venom folytatásának rendezői székét. Mindenesetre a Sony bemutatónaptárában 2020. októberére nemrég be lett írva egy cím nélküli Marvel-folytatás, ami szinte biztos, hogy a szintén októberben debütált Venom második részére vonatkozik. Szóval amennyiben a stúdió szeretné még ősszel kamerák elé állítani a Tom Hardy főszereplésével készülő produktumot, mielőbb várható az új rendező bejelentése is. 

(forrás: THR, GeekTyrant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814982394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása