[SDCC 2019] Ambiciózus kozmikus filmet ígér egy hivatalos koncepció az Örökkévalókból

2019. július 24. - Marvel Magyarország

Ez lehet a Marvel eddigi leginkább nagyra törő kozmikus filmje.

cd9255432c15a1d7b2faa300aed062e3.jpg

Noha majd csak szeptemberben veszi kezdetét a második 2020-ra ütemezett Marvel-film forgatása, a Londonban található Pinewood stúdiónál már elkezdték felhúzni a hétvégén hivatalosan is bejelentésre került Örökkévalók díszleteit. Az internet korában ezek egyikét valaki azonnal lencsevégre kapta és megosztotta a nyilvánossággal, az azték templom replikáját ábrázoló fényképek pedig különösen ismerősek lehetnek azok számára, akik olvasták Jack Kirby kezdeti Eternals-képregénysorozatát.

Az 1976-ban elindított magazin felütéseként Damian doktor, a lánya, Margo és a magát operatőrnek álcázó Örökkévaló, Ikaris ellátogatnak egy több ezer éves templomhoz, ahol felfedezik, hogy a sír ősi, kozmikus isteneket rejt. Könnyen elképzelhető, hogy hasonló nyitójelenetet kapunk a film elején, elvégre Kevin Feige elmondása szerint az Örökkévalók „totális Jack Kirby” lesz, ami mindenképp pozitív kilátásokat jelent. Mindemellett a Comic-Conon jelenlévő szerencsés kevesek egy a filmhez készült vázlatot is hazavihettek a Marvel stúdió koncepciós művésze, Andy Park jóvoltából, ami egyúttal az első hivatalos betekintésünk a készülő produktumba.

Ugyanakkor ez a koncepció nem a címszereplőket, hanem az őket embereken folytatott hosszas kísérletezések eredményeként létrehozó Égiek néhány képviselőjét ábrázolja, ami egy istenszerű lényekből álló faj a Marvel-univerzumban. Az Égiek legelső képviselője évmilliókkal ezelőtt érkezett a Földre, és azonnal hozzá is fogott, hogy genetikai vizsgálat alá vesse a bolygó uralkodó faját, az emberi lényeket. A Marvel Moziverzumban eddig A galaxis őrzői szolgáltatta a legtöbb rájuk vonatkozó utalást (pl. a Tudástér egy Égi levágott a feje), ráadásul egy rövid ideig még mozgásban is láthattuk egyiküket a pusztító Hatalom Kő birtokában. 

A Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Spirte), Brian Tyree Henry (Phastos) és Don Lee (Gilgamesh) főszereplésével érkező Örökkévalók 2020. november 6-án kerül a mozikba Chloe Zhao rendezésében.

-24760441-image_png_1514431338.png

(forrás: GWW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr314978418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása