[SDCC 2019] Új részletek mellett befutott a Marvel Ultimate Alliance 3 végső előzetese is

2019. július 20. - Marvel Magyarország

Stílusosan a megjelenés napjára időzítve.

marvel-ultimate-alliance-3-the-black-order-review_91ny.jpg

Habár a Marvel Ultimate Alliance 3 fejlesztői az év legnagyobb képregényes rendezvényére, a San Diego Comic-Conra időzítették a program megjelenését, a kiadó videojátékos paneljén a Square Enix Bosszúállók-játéka mellett újabb információk hangzottak el a legendás szuperhősös akció-szerepjáték legújabb, The Black Order alcímre keresztelt epizódjáról is.

Tegnap jelent meg kizárólag Nintendo Switchre a Marvel Ultimate Alliance 3. A program eddig sorra kapja a pozitív hangvételű kritikákat, de a készítők még így sem ülnek a babérjaikon, amit a Comic-Conon felfedett infók is bizonyítanak. Első körben leleplezésre került Loki, mint eleve játszható karakter. Ezután felfedték a játék első frissítését, amiben a már így is nagy, 35 fős karakter-felhozatal augusztusban két újabb fővel bővül majd az X-Men mutánsainak személyében, mint Kolosszus és Küklopsz. A dolog pikantériája, hogy ez mind ingyen elérhető lesz.

Persze akik látták a játék E3-on bemutatott kedvcsinálóját, azok tudják, hogy nem fogjuk megúszni fizetős DLC-k nélkül sem, hiszen az év folyamán további X-Men tagok mellett érkezik még a Fantasztikus Négyes és a Marvel Knights történetek lapjain szereplő hősök egy csapata is. Az utóbbiak kilétéről szintén lehullt a lepel a Marvel Games paneljének keretében: a Marvel Knights DLC részeként érkezik Penge, Holdlovag, a Megtorló, valamint Morbius, a vámpír. Ezt a három karaktercsomagot az ősszel érkező Expansion Pass nevű szezonbérlettel lesz lehetőségünk megvásárolni, ami 20 dollárba fog kerülni.

A Marvel Ultimate Alliance: The Black Order július 19-től, azaz tegnaptól már elérhető Nintendo Switchen. Nézzétek meg a launch trailert:

(forrás: Gamespot)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr514971790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása