A John Wick-franchise megalkotója írja a Falcon and Winter Soldier forgatókönyvét

2019. július 11. - Marvel Magyarország

Ezek alapján akciókban gazdag sorozatra lehet számítani.

falcon-soldado-de-invierno.jpg

A Marvel stúdió vélhetően a július 18-21. között megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon, vagy pedig legkésőbb az augusztusi D23-on fogja hivatalosan bejelenteni a Disney streaming oldalára szánt élőszereplős sorozataikat, amikről már rengeteget hallhattunk az elmúlt hónapokban. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, elsőként a Falcon and Winter Soldier című team-up széria bemutatására kerül sor, amihez a John Wick-filmeket jegyző Derek Kolstad személyében egy újabb forgatókönyvírót is tudunk társítani – jelenti a The Wrap.

Kolstad nemcsak megálmodta, hanem íróként is végigkísérte a Keanu Reeves főszereplésével nagy népszerűségnek örvendő John Wick-trilógiát, ezért az már most biztosra vehető, hogy akciójelenetekben bővelkedni fog a készülő tévésorozat. Az összesen hat epizódból álló Falcon and Winter Soldiert a BAFTA díjnyertes rendező, Kari Skogland (A szolgálólány meséje, The Punisher) hozza tető alá, míg az írószobát korábbi információk szerint az Empire című drámasorozat egyik alkotójaként ismert Malcolm Spellman szintén erősíti.

Az Anthony Mackie és Sebastian Stan visszatérésével készülő minisorozat a Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően mutatja be a két címszereplőt, azon belül is Sam Wilson Amerika Kapitánnyá válásának útját. Egy májusi jelentésből azt is megtudhattuk, miszerint az Amerika Kapitány: Polgárháború sztárjai, nevezetesen a Zemót megformáló Daniel Brühl és a Sharon Cartert életre keltő Emily VanCamp egyaránt szerepet kaphatnak a szériában, ami állítólag már októberben kamerák elé áll, a premier pedig 2020 augusztusában lehet esedékes az idén ősszel induló Disney+ meglehetősen érdekesnek ígérkező kínálatában.

(forrás: The Wrap)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9114937206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása