A Fekete Özvegy új forgatási fotói alapján ismert képregényes ellenfél lehet a főgonosz

2019. június 28. - Marvel Magyarország

A hősnőnek ezek alapján nem lesz könnyű dolga.

62a033732a15a83f7bd8fcc5cfa17ded.jpg

Az elmúlt héten rendre bele lehetett botlani a Fekete Özvegy magyarországi forgatásába, ahol még a címszereplőt alakító Scarlett Johanssont is sikerült lencsevégre kapni. A legfrissebb fotókon ugyanakkor egy rejtélyes, maszkos figurára hárul minden figyelmünk, aki a jelenet szerint egy páncélozott harcjárműben üldözi a kék BMW-vel menekülő Natashát és Florence Pugh továbbra is ismeretlen karakterét (feltehetően Yelena Belovát). Az alább megtekinthető képek alapján a Marvel-rajongók közül sokan úgy vélik, hogy a film főgonosza a képregényekből ismert Kiképző lehet. 

Habár elsőre nehéz lehet hasonlóságot találni, a rejtélyes figura páncélja a Kiképző, polgári nevén Anthony Masters jellegzetes színeit, a kék és fehér, itt-ott narancs kombinációt tartalmazza, a felülről készített fotókról pedig még a csuklyája is jól látható. A megjelenése ettől függetlenül inkább a karakter újvilági inkarnációjára hajaz, akiről egyébként azt kell tudni, hogy képes bárkinek a mozgását megjegyezni és minden gyakorlás nélkül leutánozni, ráadásul zsoldos lévén igazi fegyverszakértő, és olimpiai atlétákat is megszégyenítő kondícióval bír. A Kiképző tehát izgalmas ellenfél lehetne Fekete Özvegy számára, arról nem is beszélve, hogy a neve már a forgatás kezdete előtt felmerült lehetséges gonoszként. 

A maszk mögött nagy valószínűséggel A szolgálólány meséjéből ismert O. T. Fagbenle bújik meg, de azt azért megjegyeznénk, miszerint a Kiképző felbukkanását egyelőre nem erősítette meg a Marvel, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni. A Cate Shortland rendezésében készülő mozifilmről a stúdió San Diego Comic-Conon esedékes prezentációján fogunk először hivatalos keretek között hallani, ahol várhatóan a premierdátum mellett a szereplőgárdáról is lehull a lepel, és ki tudja, talán még a Kiképzőről is látunk majd legalább egy koncepciós vázlatot. 

new-black-widow-set-photos-surface-and-seems-to-confirm-taskmaster-is-the-villain-social.jpg

Fekete Özvegy forgatás Budapesten:

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr514916300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása