Íme képeken Scarlett Johansson a Fekete Özvegy budapesti forgatásán

2019. június 24. - Marvel Magyarország

Végre a színésznőt is láthatjuk a munkálatokon.

black-widow-1.jpg

Csak tegnap számoltunk be róla, hogy megérkeztek a teljes titokban kamerák elé állt Fekete Özvegy-előzményfilm legfrissebb forgatási anyagai Budapest utcáiról, amelyeken a főhős Florence Pugh rejtélyes karakterével (aki sokak szerint a képregényekből ismert Yelena Belova) az oldalán motorozik. A jelenetet természetesen kaszkadőrökkel rögzítették, így egészen mostanáig azt sem tudtuk biztosan, hogy a címszereplőt alakító színésznő megérkezett-e már Magyarországra. 

A válasz az, hogy igen, ugyanis a Fekete Özvegy stábja jelenleg a Keleti pályaudvaron vesz fel jeleneteket, ahonnan egy olvasónk a jól megszokott vörös hajszínéről azonnal felismerhető Scarlett Johanssonról készített fotókat. Ezeket nálunk láthatjátok elsőként, míg a közösségi médiában valaki a felszerelésekről és egy a forgatásra figyelmeztető tábláról töltött fel néhány képet. Beszámolók szerint a pályaudvar nincsen lezárva, jóllehet a stábot értelemszerűen nehéz megközelíteni. Az továbbra is kérdés, hogy Budapest vajon önmagát alakítja-e a produkcióban, ezzel megmagyarázva az Özvegy és Sólyomszem visszatérő poénját, vagy netán újfent Moszkvát helyettesíti. A szóban forgó képanyagokat egy galériába rendezve pörgethetitek végig alább.

Érdemes tehát nyitott szemmel járni a fővárosban, hiszen az elkövetkező napokban könnyűszerrel bele lehet botlani olyan hollywoodi sztárokba, mint a fentebb említett Johansson és Florence Pugh, a Stranger Things színésze, David Harbour, valamint Rachel Weisz (A kedvenc) és O. T. Fagbenle (A szolgálólány meséje), akik egyaránt a valamikor jövőre érkező Fekete Özvegy színészgárdáját erősítik. A Cate Shortland rendezésében készülő mozifilmről a jövő hónapban megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon fogunk többet megtudni. 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr814909230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása