Már Budapest utcáin zajlik a Fekete Özvegy forgatása

2019. június 23. - Marvel Magyarország

Jó lenne megtudni, mi történt ott valójában.

black-widow-movie-e1524141662909.jpg

Jövőre a Scarlett Johansson által megformált Fekete Özvegy végre megkapja régóta áhított szólófilmjét, amit habár még be sem jelentett hivatalosan a Marvel, a forgatás néhány hete, gyakorlatilag teljes titokban vette kezdetét. Mint arról nemrég biztos forrásokra hivatkozva beszámoltunk, a Norvégiában zajló felvételeket követően a stáb Magyarországon folytatja a munkát.

Mivel a Fekete Özvegy nagy valószínűséggel egy előzményfilm lesz, amely bemutatja a főhős kezdeti tevékenységét a KGB ügynökeként, nehéz megmondani, hogy Budapest vajon jó szokásához híven Moszkvát alakítja-e a készülő mozifilmben, vagy netán tényleg magyarázatot kapunk a Marvel Moziverzum visszatérő gagjére hazánk fővárosával kapcsolatban. Mindenesetre a napokban a film egyik főszereplőjét alakító Florence Pugh közösségi média oldalán adott információt érkezéséről, tegnap pedig már egy motoros jelenet forgatása közben kapták lencsevégre többek közt a színésznőt, valamint az ő és Johansson kaszkadőrét Budapest utcáin. 

A film egyébként is impozáns színészgárdáját a Variety értesülései szerint a Szexi dög és a Martin Scorsese rendezte A tégla című alkotásokból ismerős Ray Winstone is erősíti, aki korábbi karakterleírások alapján egy rejtélyes kormányügynököt, egyúttal a címszereplő mentorát alakíthatja. Rajta és a fentebb említetteken kívül benne lesz még a Stranger Things sztárja, David Harbour, valamint Rachel Weisz (A kedvenc) és O. T. Fagbenle (A szolgálólány meséje).

A Fekete Özvegy-filmet az egy hónap múlva megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon fogják bejelenteni a Marvel Moziverzum soron következő néhány filmjével egyetemben, ahol minden bizonnyal sokkal többet megtudunk a szereplőkről és magáról a történetről is. Végül nézzétek meg alább a budapesti forgatásról a tegnapi nap folyamán készült képeket és videókat: 

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9014907382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hizdahr zo Loraq 2019.06.24. 15:17:42

Előzményfilm, jóhogy!
- Pont olyan, mint Budapest volt
- Nagyon másképp emlékszünk Budapestre!
süti beállítások módosítása