BREAKING: A Stranger Things sztárjával bővült a Fekete Özvegy szereplőgárdája!

2019. április 03. - Marvel Magyarország

Szépen alakulni látszik a produkció. 

black-widow-david-harbour.jpg

Majdnem napra pontosan két hete számoltunk be róla, miszerint a Családi bunyóban jelenleg Dwayne Johnson oldalán látható feltörekvő Florence Pugh csatlakozott az előkészületek alatt álló Fekete Özvegy-film szereplőgárdájához Scarlett Johansson mellé, most pedig a Hollywood Reporter értesülései szerint egy újabb névvel gazdagodott a produkció David Harbour személyében.

A színész által megformált karakter kilétére természetesen egyelőre nem derült fény, így az sem tisztázott, hogy vajon a címszereplő szövetségeseként vagy ellenfeleként láthatjuk majd a produkcióban. Harbour egyébként sokak számára a Netflix nemsokára harmadik évadjával jelentkező Stranger Things című sorozatából lehet ismerős, ugyanakkor főszerepet vállalt a heteken belül mozikba kerülő Hellboy-ban is, szóval nem a Fekete Özvegy lesz az első képregényfilmes kreditje.

A Variety jóvoltából ezzel párhuzamosan arra is fény derült, hogy Rachel Weisz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő (aki A kedvenc című filmdrámában nyújtott alakításáért az idei díjátadókon is számos jelölést bezsebelt) korai tárgyalásokat folytat a film egyik szintén ismeretlen szerepéért. A szerződést ugyan még nem sikerült megkötni, de állítólag mindkét fél kifejezetten hajlik afelé.

Miközben lassan összeállni látszik a Cate Shortland rendezésében készülő mozifilm színészgárdája, az is egyre biztosabb, hogy előzménytörténetről beszélhetünk, amely Natasha előéletébe és kiképzésébe nyújt betekintést a szovjet KGB soraiban. A forgatás a nyár folyamán veszi kezdetét az Egyesült Királyságban.

(forrás: THR, Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7414737421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása