A Végjáték ismét az eredeti Bosszúállókra helyezi a figyelmet

2019. március 20. - Marvel Magyarország

A folytatás visszanyúl a kezdetekhez.

avengers-endgame-original-six.jpg

Mostanra meglehetősen sok idő eltelt a Bosszúállók első részének bemutatója óta, amely a stúdió első nagy mérföldkövének számított univerzumépítés szempontjából. Az eredeti csapatfelállást alkotó karaktereket legutóbb az Ultron korában láthattuk együtt szerepelni, és mivel néhány színész szerződése a soron következő filmmel lejár, az alkotók érthetően ismét komoly hangsúlyt fognak fektetni rájuk, ha már mindnyájuk túlélte Thanos ominózus csettintését, ráadásul a kezdetektől a Marvel Moziverzum részét képezik. Erről maga az írópáros mesélt:

„A Végtelen háború poszterén 23 karakter szerepelt” – nyilatkozta Stephen McFeely társíró. „Ez a tény önmagában diktált egy bizonyos tempót és egy bizonyos típusú filmet. Ezzel a szemben a Végjáték poszterén talán kilencen vannak? Ez lehetőséget adott számunkra egy másmilyen jellegű történetmesélésre.”

Sokaknak szembetűnő volt, hogy a Végtelen háború óriási színészgárdáját néhány kifejezetten fontos karakter, többek között Amerika Kapitány is megsínylette a képernyőn töltött idejét és annak fontosságát tekintve. Már csak a Végjáték kedvcsinálói erősen sugallták, hogy ez most megváltozik, amit a másik forgatókönyvíró, Christopher Markus szintén elismert: „Ő a csapat barométere. A tekinteteddel őt keresed, és ha még mindig harcol, te is küzdesz tovább. De ha a piszokban ül, és azt mondja, »Istenem«, az tényleg egyet jelent a kudarccal.”

„Az emberek rámutattak, hogy Kapinak nem volt valami jelentős szerepe a Végtelen háborúban” – tette hozzá Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke. „Cserébe ezek a karakterek, valamint az eredeti hatos mindegyike a Végjáték középpontjában áll egy nagyon személyes és érzelmes módon.”

Régóta nem titok, miszerint a Bosszúállók negyedik felvonásában érzelmes búcsút kell vennünk pár régóta ismert, az évek alatt közönségkedvenccé vált figurától, hiszen okkal kap megint rivaldafényt az Amerika Kapitány, Vasember, Fekete Özvegy, Hulk, Sólyomszem és Thor alkotta társaság. Magyarországon a Végjátékra egy hónap múlva, április 25-től válthatunk jegyet. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7614703596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.03.21. 09:43:42

hát szerintem az új tagok eddig is csak töltelékek voltak.
eddig is az eredeti tagok voltak a hangsúlyosak.
süti beállítások módosítása