A vártnál előbb érkezik A S.H.I.E.L.D. ügynökei következő évada

2019. február 15. - Marvel Magyarország

A tervezettnél valamivel kevesebbet kell várni a folytatásra.

img_1746.JPG

A Marvel Moziverzum legelső tévésorozata nemcsak a képernyőkön, hanem azon kívül is kalandos utat tett meg 2013-as indulása óta, hiszen már többször fenyegette a befejezés veszélye. Tavaly szintén hosszú hónapokon át levegőben lógott A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorsa, míg végül a számára otthont adó ABC nem egy, de rögtön két rövidített (a megszokott 22 epizódhoz képest 13 epizódból álló) évadot is berendelt.

Noha az öröm nem volt felhőtlen, ugyanis a bejelentéssel együtt kiderült, miszerint a csapat nem az őszi szezon folyamán tér vissza, mint eddig minden évben: több mint egy évet kell várnia a sorozat rajongóinak a folytatásra, egészen 2019 nyaráig. Tegnap azonban A S.H.I.E.L.D. ügynökei hivatalos Twitter oldala közzétett egy Valentin-napi videót a műsor legromantikusabb pillanatairól, és aki türelmesen végignézte az egyperces összeállítást, az szembesülhetett a videó végén lévő "May 2019" felirattal. Ez alapján a legbiztosabb forrás erősítette meg számunkra, hogy a műsor soron következő hatodik évadának kezdetéig a tervezett nyári időponttal szemben már csak három hónapot kell várnunk, ami nem is tűnik túl hosszú időnek a közelgő Marvel Kapitány és Bosszúállók: Végjáték fényében. 

A Jemma Simmons karakterét megformáló Elizabeth Henstridge nemrég felfedett néhány részletet a folytatással kapcsolatban, többek között azt is, hogy az előző és a legújabb szezon eseményei között egy teljes év telik el. Elmondása szerint a hatodik évad Fitz keresésére fog összpontosítani, és nagyban eltér majd attól, mint amiket korábban csináltak – utóbbi nem is meglepő, elvégre a sorozat évadról évadra nagy változásokon megy keresztül.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2614628196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása