BREAKING: Felnőtteknek szóló animációs sorozatokat gyárt a Marvel és a Hulu!

2019. február 11. - Marvel Magyarország

Rendhagyó univerzumépítés előkészületei zajlanak a háttérben.

0c7.jpg

Miután a Marvel és a Netflix évek óta tartó együttműködése az utóbbi hónapokban egyre inkább széthullani látszik, a vállalat most az egyaránt streaming szolgáltatás Huluval társul annak érdekében, hogy elkészítsenek négy felnőtteknek szóló animációs sorozatot. A dolog pikantériája, miszerint MODOK, Hit-Monkey, Tigra és Dazzler, valamint Howard, a kacsa saját különálló kalandjaikat követően egy meglehetősen áthallásos, The Offenders című szériában fogják egyesíteni erejüket.

A Disney és a Fox összeolvadásának köszönhetően hamarosan teljesen a Mickey egeres cég fennhatósága alatt álló Hulu neve biztosan nem idegen a szuperhősös tartalmakban érdekeltek számára, hiszen itt látható például a már két évadot megélt The Runaways is. Az újonnan bejelentett animációs univerzumot a Marvel Television feje, Jeph Loeb fogja felügyelni vezetőproducerként, a következőkben pedig a négy szóban forgó címről olvashattok részletesebben:

  • A M.O.D.O.K. (a mozaikszó "Kizárólag Gyilkosságra Tervezett Mentális Organizmust" takar) egy egomániás, hatalmas fejű, apró testű szupergonoszt helyez középpontba, aki nap mint nap azért küzd, hogy fenntartsa titkos szervezetét és családját. A sorozatot Jordam Blum és Patton Oswalt írja.
  • A Josh Gordon és Will Speck jegyezte Hit-Monkey egy meg nem értett japán makákóról szól, akit egy amerikai bérgyilkos szelleme képzett. A címszereplő Tokyo alvilágában tevékenykedik ebben a sötét, moziszerű, brutálisan vicces bosszútörténetben.
  • A Tigra & Dazzler Show két újdonsült szuperhősről és legjobb barátnőkről mesél, akik arra vágynak, hogy felfigyeljenek rájuk a többi szupererővel bíró ember között Los Angelesben. Az írásért Erica Rivinoja és Chelsea Handler felel.
  • A Howard, a kacsa forgatókönyvén Kevin Smith és Dave Willis ügyködnek. A sorozatban a rosszindulatú, antropomorf címszereplő egy idegen világban találja magát, aki még azelőtt szeretne hazautat találni cimborájával, Beverly Switzlerrel karöltve, hogy Dr. Bong főfogást csinálna belőle.

Végül ezek a kicsit sem mindennapi és egyébként relatíve ismeretlen karakterek arra kényszerülnek majd, hogy a világ megmentése érdekében összefogjanak egy The Offenders címre keresztelt, szintén animációs szériában. A bejelentésben egyelőre nem esett szó olyan információkról, mint epizódszám, szinkronhangok vagy potenciális premierdátum, de remélhetőleg mielőbb hallunk valami újdonságot erről a kifejezetten szórakoztatónak ígérkező projektről.

offendersinline.jpg

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5114620962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.02.12. 10:15:25

modok azért nem ismeretlen.
itthon se, a vasember animációban mandarin csicskása, társa volt végig, azt meg adta a fox (disney volt régen)
en.wikipedia.org/wiki/Iron_Man_(TV_series)

Marvel Magyarország 2019.02.12. 16:12:29

@doggfather: De hiszen nem is azt írtuk, hogy teljesen ismeretlen lenne (azért szerepel ott a "relatíve" határozószó).
Viszont ha már itt tartunk, a szóban forgó karakterek közül biztosan Howardot ismerik a legtöbben a régi mozifilm és A galaxis őrzői 1-2. révén, aztán szerintem utána már jön is a sorban MODOK, főként tényleg az általad is említett Vasember animációs sorozat miatt. Azon már nem csodálkoznék, ha a többiekről valaki nem is hallott volna, de remélhetőleg minőségi animációs sorozatokat kapunk, és megszerettetik a nézőkkel ezeket a figurákat.
süti beállítások módosítása