Az eredeti Bosszúállókat vehetjük szemügyre a Végjáték hivatalos képén

2019. február 09. - Marvel Magyarország

Sokat változtak néhány év leforgása alatt.

avengers-4-team.png

Még ha az eddigi mozgóképes anyagok nem is feltétlenül, de a Bosszúállók: Végjáték kapcsán korábban megjelent koncepciós vázlatok már nyilvánvalóvá tették számunkra, hogy a csettintést túlélt szuperhősök zöme ismét új külsővel bukkan fel a film bizonyos pontjain. Az Orville Redenbacher nevű popcornmárka egy Bosszúállókhoz köthető versenyt hirdetett, melynek részeként a szemfüles rajongók felfedezhettek a weboldalukon egy újdonsült, hivatalos csapatfotót a hősök megváltozott szerelésével. Valószínűleg az árulkodó főkép idő előtt kerülhetett fel hozzájuk, lévén az eredeti link helyén már csak egy "coming soon" felirat várja a látogatókat – de ahogy a mondás tartja, ami az internetre egyszer kikerül, többé nem veszik el, így lent természetesen megtekinthetitek a szóban forgó képet.

Az egyik legszembetűnőbb változás a zöld óriáshoz köthető, aki amellett, hogy a lila rövidnadrágot testhez tapadó öltözetre cserélte, minden eddiginél jobban hasonlít alteregójára, Bruce Bannerre (Mark Ruffalo). A korábbi rajongói elméletek valószínűleg igaznak bizonyulnak, és a nagyvásznon most először megkapjuk a képregényekből ismert intelligens Hulkot, aki Banner tudásával felruházva igencsak veszélyes ellenfél. Mellette határozottan a Sólyomszemből Roninná avanzsáló Clint Barton (Jeremy Renner) ment át a legnagyobb fejlődésen, és habár az első ízelítőben rövid szőke hajjal mutatták Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson), a filmben látszólag ismét visszatér a jól megszokott vörös árnyalathoz. Érdekes még vele kapcsolatban, miszerint a képen egyedül az ő kezén van abból a forgatási lesifotókon látott rejtélyes eszközből, aminek gyanúsan vagy a Kvantumtérhez, vagy az időutazáshoz lesz köze.

Szintén nem mehetünk el szó nélkül a csapat két vezéralakja mellett. Noha Amerika Kapitány (Chris Evans) kezében jobban mutatna egy csillagmintás pajzs, kárpótlásul a képregényes, páncélingszerű jelmezére visszakerült a Bosszúállók emblémája, hiszen – a szavaival élve a Super Bowl során debütált tévészpotból – ők nem lépnek tovább olyan könnyedén. Hasonlóan a forrásanyaghoz nyúl vissza Vasember vadonatúj páncélja, a színezés legalábbis abszolút az egyik legelső verziót idézi. Szerencsére már nem kell olyan végtelenül sokat várnunk, míg mozgásban is látjuk ezeket, a Végjáték ugyanis április 25-én debütál a magyarországi mozikban.

51964386_1410260275783783_926492993425244160_o.jpg

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3214615506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása