Promóciós képeken feszítenek a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

2018. december 28. - Marvel Magyarország

Plakátokon láthatjuk a megmaradt hősöket. 

15056a85a31590b42dec9a8612422ccf.jpg

Mivel eltelt már egy kis idő a film első kedvcsinálója óta, nem annyira meglepő, hogy felkerült az internetre néhány új, hivatalos promóciós kép a türelmetlen rajongók kedélyeinek lecsillapítására. A szóban forgó alkotások érthető módon a csettintést túlélő szuperhősöket állítják középpontba, kiegészülve újonnan érkezett karakterekkel és a minden problémájukért felelős Őrült Titánnal. 

Az jól megfigyelhető, hogy a legtöbb hős megjelenése ismét átesik néhány változtatáson az előző rész eseményei óta eltelt idő alatt. Ahogy az korábban kiderült, Amerika Kapitány a Végtelen háborút követően visszatér arcszőrzet nélküli megszokott kinézetéhez, hasonlóan Fekete Özvegyhez, aki az előzetesben látott szőke hajkoronájával szemben itt hosszú, vörös frizurával tetszeleg - ez alapján feltételezhetjük, hogy a Végjáték alatt tényleg sor kerül egy nagyobb időugrásra. Hulk a nyáron kiszivárgott promóciós vázlatnak megfelelően testhez simuló öltözetet visel, amely ugyancsak felvet néhány kérdést, Sólyomszemet pedig most először tetőtől talpig megcsodálhatjuk Ronin felszerelésben a galéria utolsói képein.

Végül érdemes néhány sort Thanosnak szentelni, hiszen a páncél újbóli előkerülése azt sugallja, hogy nem fogja sokáig idilli nyugalomban élvezni a farmerlétet, nem úgy, mint az előzetesben. A galéria 12. eleme talán a legérdekesebb mind közül, amelyiken a titán egy vadonatúj kardszerű fegyvert hordoz, bár sokkal izgalmasabb ennél, hogy mi az, ami nincsen nála: a Végtelen Kesztyű. 

A Végjátékot 2019. április 25-én mutatják be hazánkban.

(képek: MCU Exchange) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3014518738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása