Egyre valószínűbb a Bosszúállók: Végjáték rekordhosszú játékideje

2019. február 06. - Marvel Magyarország

A rendezők hozták a hírt tudomásunkra.

endgamet1-027_1.jpg

Úgy tűnik, a néhány hónapon belül mozikba kerülő Bosszúállók: Végjáték még az elődjénél is türelmesebb nézőtábort fog megkövetelni, ugyanis a film egyik rendezője, Joe Russo nemrég elárulta, hogy a film jelenlegi vágása a három órát is meghaladja. Erről novemberben beszélt először, ám akkor még csak az utómunkálatok kezdeténél járhattak, vagyis minden esély megvolt rá, hogy a folyamat során a vágószoba padlóján végzi néhány felvétel – viszont látszólag nem ez a helyzet.

Joe Russo egész pontosan a következőket árulta el a projekt kapcsán: „Úgy gondolom, a stúdió a lehető legjobb történethez ragaszkodik. Jelenleg elégedettek vagyunk a filmmel, és a tesztközönségektől is nagyszerű visszajelzések érkeztek. Persze nem készültünk el, még mindig van min finomítani. Ismét ki kell hangsúlyozzam, ez 22 film kicsúcsosodása, ezáltal rengeteg mindenről kell mesélnie, aminek az érzelem az egyik legfontosabb mozgatója. Amikor egy ilyen komplikált történetet akarsz elmesélni, és szeretnél erős érzelmes pillanatokat a karaktereiddel, az bizonyos időt igényel. Jelen esetben kifejezetten kell a három óra.”

Persze ezen a ponton még mindig van rá esély, hogy a legvégső produktum három óra alatt végezze, de még ha így is lesz, a rendezők elmondása szerint a folytatás mindenképp meg fogja haladni a Bosszúállók: Végtelen háború játékidejét. Anthony Russo egyébként hozzátette, miszerint „Négy alkalommal vetítettük a filmet ezidáig. Az első három vetítés alatt egyetlen ember sem ment ki a mosdóba.”

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én debütál a magyarországi mozikban, és talán a második előzetesre sem kell már sokat várni.

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8514610518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása