X Professzor is szerepet kap a Légió utolsó évadában

2019. február 05. - Marvel Magyarország

Ráadásul már azt is tudjuk, ki fogja életre kelteni.

j3ntipeki4hfmf9zfrfp.png

Television Critics Association téli sajtókörútján tegnap az FX képviseltette magát, és számolt be elkövetezendő terveiről. Az esemény során kiderült, hogy a tavaly berendelt harmadik évadával lezárul a David Haller (Dan Stevens) történetét követő mutánsos sorozat, a Légió, a csatorna vezérigazgatója azonban mindenkit megnyugtatott azzal, miszerint Noah Hawley már a kezdetektől ilyen hosszúságúra álmodta meg a szériát. Nemsokkal később bejelentették az utolsó évad várható időpontját, valamint két újdonsült stábtagot. 

Mint kiderült, a folytatásban David szülei teljes valójában is tiszteletüket teszik. A címszereplő édesanyját, Gabrielle-t a Mr. Robot és A holnap legendái sorozatokban feltűnt Stephanie Corneliussen, míg édesapját, Charles Xaviert (avagy ismertebb nevén X Professzort) a Trónok harca egyik nem túl körberajongott karakterét alakító Harry Lloyd fogja életre kelteni vendégszerepekben.

A képregényekben jártas rajongók már a kezdetektől tisztában lehettek vele, hogy a forrásanyagban David Haller X Professzor fia, sőt mi több, az X-Men vezetőjére maga a sorozat is számos alkalommal tett kisebb-nagyobb kikacsintást, de eddig kétséges volt, látjuk-e őt valaha ténylegesen. Érdekesség, hogy ez lesz a karakter első élőszereplős feldolgozása a tévéképernyőkön, miután a nagyvásznon már Patrick Stewart és James McAvoy is eljátszotta.

A showrunner, Noah Hawley elárulta, miszerint a harmadik évadban Davidnek nemcsak korábbi cselekedeteinek következményeivel, de a személyes korlátaival egyaránt szembe kell néznie – feltehetően komoly faktort fognak ebben képviselni a szülei, akik a valamikor 2019 júniusában induló folytatásban mutatkoznak be.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2114608860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása