Két karaktert is átemelne a Daredevilből a The Punisher showrunnere

2019. január 29. - Marvel Magyarország

Izgalmas elképzelés, sajnos halvány esélyekkel.

img.jpg

A tavalyi év második felének netflixes híreit figyelembe véve a The Punisher jövője egyáltalán nincs kőbe vésve, de amíg hivatalosan be nem jelentik a sorozat elkaszálását, a showrunnernek lehetősége van tervezni a potenciális harmadik évadra. Egy korábbi nyilatkozatában Steve Lightfoot már kifejtette, miszerint nagyon jó ötlete van Frank Castle későbbi történetéhez, most pedig az is kiderült általa, hogy ennek pár ismert karakter egyaránt része lenne:

„Fenegyereknek és Megtorlónak nyilvánvalóan jelentős közös történelme van a képregények lapjain, tehát nagyszerű lenne, ha néhányba belevágnánk a fejszénket ezek közül. Ráadásul ami a gonosztevőket illeti, ott van a Vezér, aki szintén sokat keresztezte Megtorló útjait. Ha meg tudnánk oldani működőképesre, fantasztikus lenne ily módon visszahozni egy-két karaktert.”

A sorozatos kaszák legutóbbi áldozata az Iron Fist és a Luke Cage után éppen a Daredevil volt, amelytől a Netflix a kritikusok és a nézők által egyöntetűen dicsőített harmadik évadot követően vált meg. Lévén a Daredevil második évadában Frank mind a Pokol Konyhájának ördögével (Charlie Cox), mind Wilson Fiskkel (Vincent D'Onofrio) interakcióba került, nem lenne teljesen légből kapott elképzelés behozni őket.

Sajnos mindennek az a tény szabhat gátat, hogy Matt Murdock kalandjaival ellentétben a The Punisher újonnan debütált második szezonja még csak nem is részesült olyan meleg fogadtatásban: A Jumpshot nevű, a Netflixtől független elemzőcég ugyanis azt közölte, hogy a premier hétvégéjén 40%-kal kevesebben voltak kíváncsiak a sorozatra, mint egy évvel ezelőtt az első évad esetében (ugyanakkor megjegyezték, a többi szuperhősös showhoz képest ez a legkisebb visszaesés).

A címszereplőt alakító Jon Bernthal egyébként megbékélt a gondolattal, hogy a második évad lehet az utolsó: „Ebben az üzletben rengeteg dolog van, amibe nincsen beleszólásunk. Bármi is történjen ezekkel a sorozatokkal, az ilyen döntéseket olyan szobákban hozzák, ahová nekem nincs bejárásom, és ezt teljes mértékben elfogadom.”

(forrás: Digital Spy)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614591472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.01.29. 08:34:15

logikusabb lenne, ha kiderülne, hogy kicsoda daredevil, oszt felbérelné a heroes for hiret testőrnek, így luke, vasököl már benne is lenne. Ez kb mindenki, d dd és vasököl zárásából simán jöhetne is.
süti beállítások módosítása