Új képeken a Marvel Kapitány hősei és gonosztevői

2019. január 21. - Marvel Magyarország

Az Empire címlapján feszítenek a produkció szereplői. 

captain-marvel-empire-fokep.jpg

Elmondhatjuk, hogy egyre közelebb vagyunk a Marvel Moziverzum első idei mozifilmjéhez, ami stílusosan a nemzetközi nőnaphoz időzítve debütál a filmszínházakban március 7-én. A Marvel Kapitány ezúttal az Empire Magazine címlapját és oldalait hódította meg, ez pedig azt jelenti, hogy vadonatúj képeken vehetünk szemügyre néhány főbb karaktert.

Az egykor vadászpilóta, majd egy közel végzetes balesetet követően a világegyetem egyik legerősebb szuperhőseként tevékenykedő Carol Danvers (akit A szoba című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott Brie Larson kelt életre) története egészen az 1990-es évekbe nyúlik vissza, mikor a skrullok és a kree-k között dúló galaktikus háború eléri a Földet. A minap felfedett borítón a címszereplő Jude Law továbbra is ismeretlen kree karaktere, valamint a Ben Mendelsohn által megformált skrull vezér, Talos között foglal helyet.

A galériára kattintva megnézhetitek még a kiadvány gyönyörű, kifejezetten előfizetőknek járó változatát, valamint két eddig nem látott fotót a filmből. Ezek egyikén végre közelebbről is bevizsgálhatjuk az alakváltásra képes skrullok eredeti kinézetét, míg a másik képen a Starforce csapat látható akció közben, itt nevezetesen Law karaktere és Rune Temte kree harcosa, Bron-Char. 

(forrás: Empire)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr714580288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása