A Marvel Kapitány előkészítheti a Marvel Moziverzum Titkos Invázióját

2019. január 09. - Marvel Magyarország

Rengeteg potenciált hordoz magában egy ilyen sztori.

clean.jpg

Már két hónap sincs hátra a Marvel Kapitány premierjéig, amely A galaxis őrzőiben és A SHIELD ügynökei sorozatban már előkerült kree-k mellett most először egy másik jellegzetes idegen fajt, az alakváltásra képes skrullokat is bemutatja. A zöld színű, hegyes fülű űrlények legikonikusabb története a 2008-as Titkos Invázió eseményhez fűződik, ahol a Föld megannyi állampolgáráról és több szuperhőséről is kiderül, miszerint egész idő skrull alvó ügynökök voltak, előkészítve a terepet a bolygó meghódításához. 

Tekintettel arra, hogy a Marvel Moziverzum első idén érkező mozifilmje a 90-es években játszódik, az alkotók könnyen megágyazhatnak a későbbiekre az ominózus képregény adaptációja számára. Egy forgatáson tett látogatás során hozzá is szegezték a kérdést Jason Schwartz producerhez, aki egy kicsit tartózkodva ugyan, de elismerte, hogy szóba került a Titkos Invázió.

„Beszélgettünk róla. Értelemszerűen ebben a filmben nem tehettük volna fel a kérdést, hogy »Akkor melyik karakter is skrull az alábbiak közül?« hiszen többé-kevésbé Carol az első szuperhős, aki felbukkan a Földön. De hogy ültetünk-e el magokat a jövőben érkező filmjeinkhez? Mindig.”

A "magok elültetése" tényleg megfelelő kifejezés a stúdió eddigi struktúráját látva. A képregények lapjain a skrullok hosszú éveken át bújtak újabb és újabb kulcsszereplők bőrébe világszerte (legyen szó kormányzati figurákról, katonákról vagy szuperhősökről különböző csapatokban), mindezt azért, hogy labilissá tegyék a Föld védelmét a régóta tervezett megszállásra. Amennyiben a skrullok már a 90-es évek óta aktívan tevékenykednek a Marvel Moziverzum világában, és tényleg terveznek velük a Marvel Kapitány után is, akkor a későbbiek folyamán bárkiről kiderülhet, hogy valójában egy imposztor, ami az Amerika Kapitány: A tél katonája Hydrás fordulatához hasonló megdöbbenéssel és következményekkel járhat.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814551544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.01.14. 09:42:20

jajj, de el kéne engedni már az ürlényeket.
Bosszúállók: ürlények
2es, ultron
3as: ürlények
4es: ürlények.
és most az 5ös is az lesz?
.
Miért nem lehet, hogy a földi gonoszok összefognak? egy jó kis bunyós Mesterbűnözős?
süti beállítások módosítása