Megkezdődtek a Venom folytatásának előkészületei

2019. január 08. - Marvel Magyarország

Mint a legtöbb esetben, most is a pénz beszél.

venom-2-hir-fokep.jpg

Még ha a kritikai fogadtatás nem is volt a legfényesebb, az első rész kirobbanó pénzügyi sikere után csupán idő kérdése volt, hogy mikor hallunk fejleményeket a Venom folytatásáról. A Variety értesülései szerint a Sony nemsokára megköti a szerződést az első rész forgatókönyvét író Kelly Marcellel, aki egyúttal vezető produceri szerepet is betölthet a film készítésekor.

Az eredeti hírben leírtak alapján a címszereplőt alakító Tom Hardy, Michelle Williams és a stáblistás jelenetben bemutatkozó Woody Harrelson Vérontó szerepében mind visszatérnek a folytatásra, jelenleg csak a rendező személye kérdéses. Mivel az első részt tető alá hozó Ruben Fleischer bizonyára keményen dolgozik majd a 2019 októberére kitűzött új Zombieland-filmen, nem valószínű, hogy elvállalná a folytatás rendezését.

A premierdátum ugyan még nem ismert, de nem lennénk meglepve, ha a 2020-ra bejelentett másik, október 2-ai időpontot kapja a Venom folytatása, kereken két évvel az első után. Az enyhén sugalmazó bónusz jelenet és a fentiek alapján azt sem nehéz kitalálni, kivel néz majd szembe a fekete rém.

Az október elején berobbant antihős az év egyik legjövedelmezőbb filmjeként 855 millió dolláros bevételig jutott el világszerte, amivel olyan produkciókat utasított maga mögé, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája, A galaxis őrzői vagy a Thor: Ragnarök, szóval borítékolható volt, hogy a Sony nem engedi el a franchise kezét.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9614546690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása