Kevin Feige szerint a Végjáték előzetesei kizárólag a film elejéből mutatnak jeleneteket

2019. január 07. - Marvel Magyarország

A Marvel ismét egyedülálló stratégiával népszerűsíti a filmet.

endgame-fokep.jpg

Ahogy egyre közelebb kerülünk a Marvel Moziverzum elmúlt tíz évének kicsúcsosodásához az áprilisban érkező Bosszúállók: Végjátékkal, a filmek körüli titoktartás egyre és egyre nagyobb méreteket ölt. A Harmadik Fázist lezáró produkció kapcsán olyan híresztelések is felmerültek néhány hónappal ezelőtt, miszerint a kedvcsinálókat mindössze az első 15-20 percben látott jelenetek alapján fogják összevágni. Ezt az éjszaka megrendezett 76. Golden Globe-díjkiosztón a stúdió elnöke, Kevin Feige gyakorlatilag meg is erősítette:

"Ez így meglehetősen pontos megfogalmazás. Bár a legtöbb filmünkre igaz ez, de ennél kifejezetten törekszünk rá, hogy anélkül váltsunk ki izgalmat, hogy elárulnánk azt a sok, sok, sok, sok titkot. Szerintem a Disney marketinges csapata a legjobb a világon, szóval véghez tudjuk vinni, amit szeretnénk." Feige emellett a folytatás címéről is mondott pár szót, amely ugyan hónapokon át spekuláció tárgya volt, mint decemberben kiderült, valójában végig ott volt az orrunk előtt: "Már akkor tisztában voltunk vele, mielőtt elkezdtük fejleszteni a filmet. Vagy talán a fejlesztés szakaszában jött az ötlet, ha jól emlékszem. Doctor Strange azért mondta ki a Végtelen háborúban, mert tudtuk előre, hogy ez lesz a cím."

Ugyanebben az interjúban Feige arról is beszélt, hogy a Fox felvásárlásával nemcsak a Fantasztikus négyes és az X-Men, de több száz másik karakter szintén a Marvel Studios fennhatósága alá kerül a következő hónapokban, valamint elárulta, hogy természetesen megvalósul A galaxis őrzői vol. 3, de konkrét részletekkel egyelőre nem tudott szolgálni ezzel kapcsolatban.

(forrás: MCU Exchange) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314545046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.01.08. 09:33:28

még jó, hogy nem mesélik el az egész történetet 2 percben...
süti beállítások módosítása