Excelsior 2018 - Legjobb mozifilm és legjobb sorozat

2018. december 28. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2018/6. forduló

excelsior-szavazas-2018-fokep.jpeg

Az egész hónapon átívelő szavazásokat, valamint újabb és újabb kategóriák felfedését követően végre utolsó és egyben legizgalmasabb szakaszához érkezett házi díjátadónk, a Stan Lee tiszteletére elnevezett Excelsior.

Akik folyamatosan követték a játékot, valószínűleg már sejthették, hogy a végére tartogatjuk a legfontosabb kérdéseket: A hatodik fordulóban ugyanis az idei évben bemutatott legjobb mozifilmet és sorozatot keressük – minden szekcióban csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, kit illet meg a szavazat. Filmek tekintetében minden olyan cím játszik, amelyet 2018-ban mutattak be a mozikban, ahogy sorozatoknál is az idén debütált évadok versenyeznek (egyetlen kivétel a Runaways, ami a tavalyi felhozatalból az év végi indulás miatt maradt ki), ezeket szám szerint feltüntettük minden jelölt neve mellett. 

powered by Typeform

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)


Az idei Excelsior-díjátadó eddig felfedett kategóriái:

Excelsior-díjátadó: 2018/5. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/4. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/3. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/2. forduló
Excelsior-díjátadó: 2018/1. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9514519134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása